Gokaldas Exports lanseeraa 600 biljoonan QIP:n hintaan 775 rupiaa/osake – Market News

Gokaldas Exports launches Rs 600 crore QIP at Rs 775/share

Bengalurulainen vaatevalmistaja Gokaldas Exports Ltd. aloitti torstaina pätevän laitossijoituksen (QIP) tavoitteenaan kerätä 600 miljoonaa rupiaa. Emissiohinnaksi on asetettu 775 rupiaa osakkeelta, mikä edustaa 4,05 prosentin alennusta viimeiseen päätöskurssiin, ja pohjahinta on 789,99 rupiaa.

Yhtiö ilmoitti, että se aikoo käyttää tuotot lainojen takaisinmaksuun ja rahoittaa epäorgaanisia kasvumahdollisuuksia. QIP:n odotetaan johtavan jopa 12,2 %:n laimennusvaikutukseen liikkeeseen lasketusta liikkeelle lasketusta osakepääomasta.

Lisäksi Gokaldas Exports julkaisi konsolidoidun taloudellisen tuloksensa yhdeksän kuukauden ajalta, joka päättyi 31.12.2023. Sen liikevaihto laski 8 prosenttia edellisvuodesta, yhteensä 1 566 miljoonaa rupiaa, ja nettotulos laski 46 prosenttia. 86 miljoonaa rupiaa.

Gokaldas Exports on erikoistunut erilaisten miesten, naisten ja lasten vaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin. Lisäksi se vie vaatteita muotibrändeille ja jälleenmyyjille eri puolilla maanosaa.

Osakekehityksen osalta Gokaldas Exportsin osakkeet ovat tuottaneet positiivisia eri ajanjaksoja. Osake on saavuttanut viimeisen kuukauden aikana kiitettävän 10,76 %:n tuoton, mikä korostaa sen vakautta ja kasvupotentiaalia. Viimeisen kuuden kuukauden aikana myyntipaineita on kuitenkin esiintynyt, mikä johti 16 prosentin laskuun.

Tästä huolimatta Gokaldas Exportsin osakkeet ovat nousseet vuoden alusta 1 %, mikä osoittaa positiivista kehitystä kuluvalla tilikaudella. Laajemmin katsottuna osake on tuottanut vaikuttavaa, yli 124 %:n tuottoa viimeisen 12 kuukauden aikana, mikä korostaa sen jatkuvaa kasvua ja houkuttelevuutta sijoittajille.

Samankaltaiset artikkelit