Bajaj Housing Financen hallitus kokoontuu 24. huhtikuuta keskustelemaan listautumisesta – Market News

Bajaj Housing Finance

Bajaj Housing Financen hallitus kokoontuu 24. huhtikuuta pohtimaan strategioita sen pakollisen listautumisvaatimuksen noudattamiseksi. Yhtiö kertoi keskustelevansa eri vaihtoehdoista ottaen huomioon vallitsevat markkinaolosuhteet.

Bajaj Finance ilmoitti pörssille lauantaina, että sen tytäryhtiö Bajaj Housing Finance ilmoitti BSE:lle yhtiön toimista täyttääkseen pakolliset vaatimukset sen jälkeen, kun Reserve Bank of India (RBI) oli luokitellut sen NBFC-ylemmiksi kerroiksi.

Hakemus seuraa tiedotusvälineiden raportteja, joiden mukaan asuntorahoitusyhtiö on aloittanut keskustelut useiden investointipankkien kanssa mahdollisesta listautumisannista (IPO).

Syyskuussa 2022 tehdyn ilmoituksen mukaan RBI sijoitti Bajaj Housing Financen ylemmän tason NBFC:n luetteloonsa. Asuntorahoitusyhtiö oli mukana myös vuoden 2023 listalla.

Kun NBFC on luokiteltu NBFC-UL:ksi, siihen sovelletaan tiukennettuja viranomaisvaatimuksia vähintään viiden vuoden ajan sen luokittelusta kerrokseen, vaikka se ei seuraavina vuosina täytä parametrikriteerejä.

RBI:n NBFC-UL:n normien mukaan Bajaj Housing Financen on oltava pakollisesti listattu pörssiin 30. syyskuuta 2025 tai sitä ennen. Bajaj Housing Finance on Bajaj Financen kokonaan omistama tytäryhtiö. Sen hallinnoimat varat olivat 85 929 RS 31. joulukuuta.

Samankaltaiset artikkelit