Osakkeet katsottavaksi 10. elokuuta: LIC, Biocon, Axis Bank, Suzlon, Eicher Motors, ZEEL, Tata Power, SAIL, Mazgaon Dock

share market

GIFT Nifty pysyi ennallaan tiistain alun kaupankäyntisession aikana ja laski 0,03 % 19605,5:een, mikä viittaa kotimaisten indeksien NSE Nifty 50 ja BSE Sensex haaleaan avaukseen. Keskiviikkona Nifty 50 lisäsi 61,7 pistettä ja päätyi 19 632,55:een. Toisaalta Sensex nousi 0,23 prosenttia ja päättyi 65 995,81:een.

”Kotimarkkinat alkoivat omaksua puolustusasenteen, kun sijoittajat odottivat tärkeitä inflaatiotietoja sekä Intiasta että Yhdysvalloista. Kiinan deflaatiotrendi ja Yhdysvaltain keskikokoisten ja pienten pankkien luottoluokituksen lasku vaikuttivat markkinoiden tunnelmaan. Kotimarkkinoiden myöhäistä elpymistä tuki kuitenkin Euroopan markkinoiden positiivinen nousu ja toivo optimistisesta RBI-politiikasta, joka ei vaikuta kotimaan talouskasvuun”, sanoi Vinod Nair, Geojit Financial Servicesin tutkimusjohtaja.

Osakkeet katsottavaksi 10.8.2023

Suzlon

Suzlon Energy kerää 2 000 miljoonaa rupiaa pätevän laitossijoituksen (QIP) kautta. Varoja käytetään velan vähentämiseen sekä käyttöpääoman ja investointien tarpeisiin. Tuuliturbiini- ja energiaratkaisuyhtiö oli käynyt läpi useita velkajärjestelyjä ja pääomansiirtoja vuodesta 2020 lähtien.

Axis Pankki

Axis Bank nostaa osuutensa Max Lifesta 16,22 prosenttiin 9,99 prosentista antamalla 1 612 miljoonaa rupiaa osakkeiden etuoikeudella. Axis Bank yksiköineen (Axis Securities ja Axis Capital) oli hankkinut 12,99 %:n osuuden Max Lifesta vuonna 2021, ja tämän uuden sijoituksen myötä he omistavat 19,02 % vakuutuksenantajasta.

Eicher Motors

Eicher Motors aikoo toimittaa verkkokaupan jättiläiselle Amazonille 1 000 sähköautoa siirtyäkseen kohti vihreää energiaa. Kuorma-autoja käytetään keski- ja viimeisen mailin toimitusoperaatioihin eri hyötykuormaluokissa.

ZEEL

Zee Entertainmentin nettotappio oli 53,4 Rs tämän tilikauden ensimmäisellä neljänneksellä. Edellisen tilikauden vastaavalla vuosineljänneksellä ZEEL raportoi kuitenkin 107 miljoonan ruplan voiton. Lisäksi NCLT:n on määrä antaa määräyksensä Zee Entertainment Enterprisesin ja Sonyn sulautumissuunnitelmasta torstaina.

Pankkiosakkeet, NBFC:t

Kun RBI valmistautuu ilmoittamaan poliittisista päätöksistään rahapolitiikkakokouksessa tänään, korkoherkkiä sektoreita sekä pankkeja ja NBFC:itä seurataan tiiviisti.

Bergerin maalit

Berger Paintsin ensimmäisen vuosineljänneksen liikevoitto oli 354,35 miljardia rupiaa, mikä on 39,8 prosenttia enemmän kuin 253,43 miljoonaa rupioita 23. tilikauden vastaavalla neljänneksellä, mikä perustuu suotuisiin raaka-ainekustannuksiin ja toiminnan tehokkuuteen.

Tata Power

Tata Power ilmoitti nettovoitosta 972,5 miljardia rupiaa, mikä on 22,4 % enemmän kuin vuotta aiemmin 794,6 miljardista ruplasta. Yrityksen konsolidoitu liikevaihto oli 15 213,29 miljoonaa rupiaa, mikä on 5 % enemmän kuin vuotta aiemmin.

LIC, Biocon, Alkem Laboratories, Apollo Tyres, Hero MotoCorp, Mazagon Dock Shipbuilders, Steel Authority of India, Torrent Power, Bajaj Electricals, Manappuram Finance, Page Industries, Sanofi India, Grasim Industries

LIC:n, Bioconin, Alkem Laboratoriesin, Apollo Tyresin, Hero MotoCorpin, Mazagon Dock Shipbuildersin, Steel Authority of Indian, Torrent Powerin, Bajaj Electricalsin, Manappuram Financen, Page Industriesin, Sanofi Indian ja Grasim Industriesin osakkeet ovat tänään huomion kohteena, kun yritykset valmistavat laitteita. julkistaa ensimmäisen tilikauden tulostuloksensa.

Samankaltaiset artikkelit