RBI vahvistaa Paytmin QR-koodin, äänilaatikon ja korttikoneen jatkamaan 15. maaliskuuta – Branded Content News

RBI Confirms Paytm’s QR Code, Soundbox and Card Machine to continue post Mar 15

QR- ja mobiilimaksamisen edelläkävijänä Intiassa Paytm on rakentanut vahvan digitaalisen ekosysteemin kauppiaille – pienistä kauppiaista suuriin yrityksiin – ja auttanut heitä saavuttamaan voimakkaamman kasvun digitaalisella matkallaan. RBI on nyt vahvistanut, että Paytmin kauppiasmaksupalvelut pysyvät keskeytyksettä ja toimivat edelleen saumattomasti 15. maaliskuuta jälkeen.

Pörssihakemuksessa yhtiö vahvisti myös jatkavansa kauppiaiden mahdollistamista keskeytymättömillä maksuilla, Paytmin uraauurtava QR-koodi, Soundbox ja Card Machine pysyvät toiminnassa entiseen tapaan. Kauppiaat voivat jatkaa näiden palvelujen käyttöä ilman keskeytyksiä.

Varmistaakseen saumattomien kauppiaiden selvitykset entiseen tapaan One 97 Communications Limited on siirtänyt solmutilinsä Axis Bankiin (avaamalla Escrow-tilin). Kuten aiemmin mainittiin, fintech-jätti neuvotteli monien johtavien pankkien kanssa solmutilien siirtämisestä muihin pankkeihin varmistaakseen, että yhtiön massiivinen kauppiaskanta ei häiriinny. OCL:n kokonaan omistama tytäryhtiö Paytm Payment Services Ltd (PPSL) on käyttänyt Axis Bankin palveluita jo sen perustamisesta lähtien.

Vuosien varrella fintech major on ansainnut käyttäjien ja kauppiaiden luottamuksen toimittamalla jatkuvasti luotettavia ja käyttäjäystävällisiä maksuratkaisuja, jotka vastaavat heidän erilaisiin tarpeisiinsa. Olipa kyseessä Paytm QR-koodit, Soundbox tai Card Machine, kauppiaat luottavat Paytmiin saumattomien ja vaivattomien maksuvaihtoehtojen saamiseksi.

Paytm-tuotteita, kuten Paytm QR, Paytm Soundbox ja Paytm Card Machines, löytyy katukauppiaista, pienistä kaupoista ostoskeskuksiin. Se on auttanut kaikenkokoisia yrityksiä kasvamaan ja osallistumaan digitaaliseen talouteen Paytmin innovatiivisilla mobiilimaksuratkaisuilla.

Samankaltaiset artikkelit