Bank of Baroda sanoo, että korjaavat toimenpiteet toteutettiin sen jälkeen, kun RBI määräsi asiakkaiden lisäämisen lykkäämiseen Bob Worldiin – Banking & Finance News

Bank of Baroda, RBI, suspension, customer onboarding, bob World, corrective measures, supervisory concerns, digital banking, security controls, growth plans, investment, technology

Kun Reserve Bank of India (RBI) määräsi Bank of Barodan (BoB) keskeyttämään asiakkaiden lisäämisen bob World -mobiilisovellukseensa, julkisen sektorin lainanantaja sanoi, että asiakkaiden lisääminen Bob World -sovellukseen tulee olemaan edellyttäen, että pankki vahvistaa edelleen asiaan liittyviä prosesseja RBI:tä tyydyttävällä tavalla.

”Vaikka pankki on jo toteuttanut korjaavia toimenpiteitä puuttuakseen RBI:n huolenaiheisiin, olemme käynnistäneet lisätoimia jäljellä olevien puutteiden korjaamiseksi ja teemme tiivistä yhteistyötä RBI:n kanssa ratkaistaksemme heidän huolensa mahdollisimman pian heidän tyytyväisyytensä mukaisesti.” sanoi viranomaisilmoituksessa.

Keskuspankki oli myös ohjannut PSU:ta varmistamaan, että jo mukana olleet ”bob World” -asiakkaat eivät joudu keskeyttämään häiriötä. ”Tämä toimenpide perustuu tiettyihin olennaisiin valvontahuoleihin, joita on havaittu asiakkaidensa liittymisessä tähän mobiilisovellukseen. Pankin asiakkaiden lisääminen ”bob World” -sovellukseen edellyttää havaittujen puutteiden korjaamista ja pankin niihin liittyvien prosessien vahvistamista RBI:tä tyydyttävällä tavalla”, RBI sanoi lokakuussa julkaistussa kiertokirjeessä. 10.

Bank of Baroda totesi: ”Haluamme myös vakuuttaa kaikille nykyisille asiakkaillemme, että he eivät kohtaa minkäänlaisia ​​häiriöitä ja saavat jatkossakin nauttia keskeytymättömistä palveluista pankin bob World -mobiilisovelluksessa. Tämä määräys ei myöskään vaikuta mihinkään pankin muihin digitaalisiin pankkikanaviin, kuten verkkopankkiin, WhatsApp-pankkiin, pankkikortteihin, pankkiautomaatteihin jne. olemassa olevien asiakkaiden palvelemiseen sekä uusien asiakkaiden liittymiseen.

Pankki vakuutti asiakkailleen, että sen mobiilipankkisovellus on täysin suojattu vankilla suojausohjaimilla ja ominaisuuksilla. ”Pankki on aina pyrkinyt tarjoamaan asiakkailleen saumattomia digitaalisia pankkipalveluita, ja viime vuosina Pankki on investoinut merkittävästi teknologiaan, joka tarjoaa asiakkaille saumattoman ja turvallisen pankkikokemuksen sekä vankailla ohjauksilla ja turvaominaisuuksilla.” Se sanoi ja lisäsi, että toimella ei odoteta olevan olennaista vaikutusta pankin yleisiin liiketoiminta- ja kasvusuunnitelmiin.

Sillä välin Bank of Baroda ilmoitti 9. lokakuuta kiinteiden talletusten korkojen nostamisesta jopa 50 peruspisteellä (bps) eri jaksoissa enintään kolmeksi vuodeksi.

Aiemmin elokuussa Bank of Barodan nettotulos kasvoi huhti-kesäkuun neljänneksellä 88 prosenttia edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna johtuen korkokatteen kasvusta. Julkisen sektorin pankki teki tarkastelujaksolla 4 070 miljoonan ruplan tulos. Nettotulos oli maaliskuun neljänneksellä pienempi kuin 4 775 miljoonaa ruplaa. Korkokate nousi katsauskaudella 24,4 prosenttia vuodentakaisesta 10 997 miljardiin ruplaan.

Samankaltaiset artikkelit