Lok Sabha Election 2024: BJP julkaisee äänestysohjelmansa huomenna – Intia-uutiset

BJP, Lok Sabha Elections 2024, Bhartiya Janata Party, BJP Election Manifesto, Lok Sabha Election, Lok Sabha Elections 2024, Elections News, Sankalp Patra

BJP julkaisee manifestinsa – Sankalp Patra – Lok Sabhan vaaleja varten sunnuntaina (14. huhtikuuta), jonka hyvinvointia ja kehitystä koskevat lankut sekä ”viksit Bharat” -suunnitelman odotetaan olevan näkyvästi sen vaaliohjelmassa.

Pääministeri Narendra Modin ja muiden puolueen korkeiden johtajien odotetaan osallistuvan manifestin paljastukseen puolueen päämajassa, joka on samaan aikaan Dalit-yhteisön kohoavan johtajan ja Intian perustuslain arkkitehdin BR Ambedkarin syntymäpäivän kanssa.

Koska BJP:n hallitus on täyttänyt suurimman osan ideologisista ydinlupauksistaan, mukaan lukien Ram-temppelin rakentaminen Ayodhyaan ja 370 artiklan kumoaminen, kaikki katseet kohdistuvat siihen, kuinka hallitsevan puolueen laajempi kulttuuri- ja hindutva-agenda esiintyy manifestissa.

Puolueen lähteet sanoivat, että toimet nuorille, naisille, maanviljelijöille ja köyhille – neljästä ”kastista”, joista Modi on usein puhunut – ovat sen kyselylupausten kohokohtia.

BJP oli asettanut puolustusministeri Rajnath Singhin johtaman manifestikomitean, joka kokoontui kahdesti pohtimaan sen sisältöä sen jälkeen, kun puolue oli käynnistänyt useita harjoituksia, mukaan lukien pakettiautojen lähettäminen eri puolille maata ja sosiaalisen median kampanjoita saadakseen ihmisten ehdotuksia.

Samankaltaiset artikkelit