IDFC saa CCI:n hyväksynnän sulautumiseen IDFC First Bankin kanssa – Banking & Finance News

IDFC Limited, IFDC First Bank, merger, CCI, approval, banking sector, regulatory approval

Infrastructure Development Finance Company (IDFC) kertoi tiistaina, että se on saanut Intian kilpailukomissiolta (CCI) hyväksynnän sulautumiselleen IDFC First Bankin kanssa. ”CCI vide tänään, eli 17. lokakuuta 2023 päivätyssä kirjeessään, on ilmoittanut, että se on harkinnut ja hyväksynyt yhdistämisen Green Channel Routen alla IDFC FHCL:n, IDFC Limitedin ja IDFC FIRST Bankin yhteisesti jättämän ilmoituksen mukaisesti. Vuoden 2002 kilpailulain 6 §:n 2 kohta luettuna yhdessä Intian kilpailukomission säännösten 5 ja SA:n (Yhdistelmiin liittyvien liiketoimien menettely) säännökset, 2011”, IDFC Limited sanoi viranomaisilmoituksessa.

Se lisäsi lisäksi, että järjestelmään vaaditaan edelleen useita lakisääteisiä ja viranomaishyväksyntöjä, mukaan lukien pörssit, SEBI, RBI, National Company Law Tribunal ja muut lakisääteiset ja sääntelyviranomaiset sekä osakkeenomistajat ja velkojat.

IDFC First Bank Ltd:n ja IDFC Limitedin hallitukset olivat hyväksyneet yhdistymisensä keskenään aiemmin heinäkuussa. Osakkeiden vaihtosuhde IDFC Limitedin ja IDFC First Bankin yhdistämisessä on 155 IDFC First Bankin 10 Rs:n nimellisarvoista osaketta jokaista 100 IDFC Limitedin 10 Rs:n nimellisarvoista osaketta kohden. Ehdotetun sulautumisen seurauksena pankin osakekohtainen kirjanpitoarvo nousisi 4,9 prosenttia 31.3.2023 tarkastetulla tilinpäätöksellä laskettuna, yhtiö oli kertonut.

Tämä tapahtuu vain muutama päivä sen jälkeen, kun HDFC fuusioitui HDFC Bankin kanssa 40 miljardin dollarin kaupalla. HDFC-HDFC Bank -fuusio astui voimaan 1. heinäkuuta 2023, ja kaikki tahot toimittivat NCLT:n oikeaksi todistetun hyväksymiskopion yhtiörekisteriin.

Samankaltaiset artikkelit