Zomato, Paytm selvensi spekulatiivisia hankintaraportteja, sanovat, että kaupan arvioinnista ei ole vielä päätetty

Zomato share price plunges over 6%

Ruoan toimitusjättiläinen Zomato on vahvistanut, että yritys käy keskustelua Paytmin kanssa ostaakseen yhtiön elokuva- ja tapahtumaliiketoiminnan. Yhtiö ei kuitenkaan ole vielä vahvistanut arviota kaupasta. Aiemmin arveltiin, että sopimuksen arvo on 1500 miljoonaa rupiaa.

”Olemme huomanneet, että valtamediassa liikkuu tiettyjä uutisartikkeleita, joiden aiheena on ”Zomato neuvottelee Paytmin elokuvien ostamisesta, lippuliiketoiminnasta”. Tämä vapaaehtoinen julkistaminen on tehty selventämään kantaamme asiaan, koska mikä tahansa mahdollisesti merkityksellinen liiketoimi voi aiheuttaa epävarmuutta markkinoilla. Ymmärrämme, että keskustelemme Paytmin kanssa edellä mainitusta kaupasta, mutta tässä vaiheessa ei ole tehty sitovaa päätöstä, joka oikeuttaisi hallituksen hyväksynnän ja myöhemmän julkistamisen sovellettavan lain mukaisesti”, Zomato sanoi virallisessa lausunnossa.

Yhtiö väitti lisäksi, että meneillään olevaa keskustelua käydään tarkoituksena vahvistaa liiketoimintaa entisestään ja se on linjassa yhtiön esittämän kannan kanssa keskittyä vain neljään avainliiketoimintaansa.

Sillä välin Paytm myös selvensi sanomalla: ”Vastauksena viimeaikaiseen mediakatsaukseen liittyen ” Zomato neuvottelee Paytmin elokuvien ja lippuliiketoiminnan ostamisesta ”, haluaisimme vapaaehtoisesti selventää kantaamme. Yhtiö tutkii rutiininomaisesti erilaisia ​​strategisia mahdollisuuksia omistaja-arvon kasvattamiseksi. Markkinointipalveluihimme kuuluvan Paytmin Entertainment-liiketoiminnan mahdollinen siirto on yksi harkittavina oleva mahdollisuus. Kuten tulospuhelussamme mainittiin, keskitymme maksu- ja rahoituspalveluihin sekä digitaaliseen tavarakauppaan, jotka on suunniteltu auttamaan kauppiaita skaalaamaan liiketoimintaansa.”

Yhtiö totesi lisäksi, että kaikki tällä hetkellä käynnissä olevat keskustelut ovat alustavia eivätkä sisällä sitovia sopimuksia, jotka edellyttävät hyväksyntää tai julkistamista SEBI:n säännön 30 (listausvelvoitteet ja tiedonantovaatimukset) 2015 tai muiden sovellettavien lakien mukaisesti.

Grofersin, nykyisen Blinkitin, hankinnan jälkeen vuonna 2021 oletetaan, että tämä on Zomaton seuraava iso keikka. Raportin mukaan Zomato osti Grofersin koko osakekaupalla, jonka arvo oli 4 447 miljardia rupiaa.

Samankaltaiset artikkelit