Bandhan Bankin CCO Sudheer Reddy Gavula eroaa, hallitus hyväksyy Amitava Goswamin nimityksen

Bandhan Bank, CCO, appointment, resignation, banking sector

Yksityisen sektorin lainanantaja Bandhan Bank ilmoitti, että sen Chief Compliance Officer (CCO) Sudheer Reddy Gavula on eronnut tehtävästään ja on päättänyt tutkia ammatillisia mahdollisuuksia pankin ulkopuolella. ”Haluamme ilmoittaa, että Sudheer Reddy Gavula, pankin Chief Compliance Officer (CCO), joka on nimitetty vuoden 1949 pankkiasetuslain säännösten mukaisesti, on päättänyt tutkia ammatillisia mahdollisuuksia pankin ulkopuolella ja on siksi eronnut 9. syyskuuta. , 2023”, pankki sanoi viranomaisilmoituksessa.

Lisäksi pankin hallitus hyväksyi Amitava Goswamin nimittämisen CCO:ksi ja hän siirtyy Sudheer Reddy Gavulalta. Amitava Goswamilla on yli 30 vuoden kokemus pankkitoiminnasta ja hän on ollut pankissa vuodesta 2015 lähtien ja johtaa tällä hetkellä pankin sivukonttoritoimintaa ja asiakaspalvelua. Hänellä on kokemusta pankkitoiminnasta, valvontatoiminnoista alue/piirissä ja keskustoimistossa, prosessien hallinnasta ja niihin liittyvistä vaatimustenmukaisuudesta. Ennen Bandhan Bankille tuloaan hän on työskennellyt Standard Chartered Bankissa yli 9 vuotta ja Axis Bankissa 12 vuotta eri tehtävissä vähittäispankkitoiminnassa ja pankkitoiminnassa. Amitava Goswami on valmistunut luonnontieteistä, LLB ja MBA (markkinointi ja rahoitus).

Erokirjeessään Sudheer Reddy Gavula sanoi: ”Kirjoitan ilmoittaakseni, että olen päättänyt erota pankin palveluista Chief Compliance Officerina hakeakseni uutta mahdollisuutta, joka mielestäni voi täyttää toivotut uratoiveet.” Hän kirjoitti edelleen: ”Olen nöyrä, jos voit vapauttaa minut pankin palveluista Chief Compliance Officerina 24. marraskuuta 2023 päivätyllä EOD:lla, mikä helpottaa suuresti siirtotoimintojeni suorittamista Kolkatasta.”

Aiemmin heinäkuussa 2023 Bandhan Bankin talousjohtaja Sunil Samdani erosi tehtävästään käyttääkseen uutta tilaisuutta.

Samankaltaiset artikkelit