Pk-yritysten IPO DelaPlex listaa 60 %:n korotuksen emissiohintaan verrattuna; tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää – Market News

Delaplex IPO

DelaPlex debytoi pörssissä ja avautui hintaan 309 rupiaa, mikä on 60 prosentin preemio 192 rupiaan emissiohintaan verrattuna. Osakkeet noteerattiin NSE:n pk-yritysten luokassa.

Harmailla markkinoilla yhtiön osakkeet kävivät 75,5 %:n ylikurssilla. Harmaat markkinat ovat epäviralliset markkinat, joilla osakkeilla käydään kauppaa laittomasti ennen listautumista, mikä antaa sijoittajille vihjeen osakkeiden tulevasta listautumisesta.

Yhtiö avasi emissiot 186-192 rupiaan kuuluvalla hintaalueella. Osakeanti avattiin 25. tammikuuta ja päättyi 30. tammikuuta. Anti keräsi 46,08 miljoonaa rupiaa tarjoamalla 24 00 000 osaketta. Se oli yhdistelmä sekä tuoretta että tarjottavaa. Yhtiö keräsi 34,56 miljoonaa rupiaa uudella emissiolla ja 11,52 miljoonaa rupiaa myyntitarjouksella. Koko tarjouksesta 33,23 % oli varattu yksityissijoittajille.

Yhtiön mukaan kertynyt tuotto käytetään erilaisiin tarkoituksiin, kuten mainontaan, myynninedistämiseen, käyttöpääomavaatimuksiin, investointeihin ja yleiseen hallintotyöhön.

Yritys on globaali IT-ratkaisujen ja -palveluiden tarjoaja. Se on yhdysvaltalaisen DelaPlex INC:n tytäryhtiö, joka omistaa yhtiöstä 51 %.

Samankaltaiset artikkelit