Geojit Financial panostaa virtalähteeseen ja metalleihin, kun markkinat toipuvat viime aikojen pohjalta – CaFE Invest News

Key levels to watch on Nifty this week

Kirjailija: Anand James

Vertailuindeksien laskut nousivat otsikoihin, mutta VIX:n jatkuva nousu näytti varoittavan sijoittajia suurista laskuista. Näkemyksemme on, että VIX:n muutosnopeus, joka käänsi sen ennätysalhaisesta usean vuoden huipulle, on ollut jyrkkä, mikä rohkaisee meitä ottamaan näkemyksen, että VIX:ssä tulee käännettyä.

Tämän pitäisi ihannetapauksessa hillitä Niftyn villejä liikkeitä toukokuun loppuun asti, varsinkin kun vaalitulos tiedetään vasta toukokuun umpeutumisen jälkeen. Se, että meillä on kolme sopimusta, touko- ja kesäkuun kuukausisopimukset sekä kesäkuun 1. viikkosopimus vaalituloksesta, pitäisi myös auttaa vähentämään volatiliteettia.

Toistaiseksi kesäkuun kuukausisopimus on aktivoitunut hyvällä deltalla OTM:issä, mutta näyttää siltä, ​​että viikkosopimuksen aktivoituminen kestää vielä viikon tai kaksi. Tämä rakenne mahdollistaa markkinoiden rauhoittumisen ensi viikolla.

Indekseissä havaittiin käänne, mutta kestävyys epäiltiin.

Niftyn 22000:n tauko toi värinää, eikä toipuminen perjantaina onnistunut nousemaan paljon 22095:n yläpuolelle. Erikseen katsottuna tämä viittaa siihen, että 21500:n lentorata, jolla lähdimme perjantaina, on edelleen pelissä. .

Sisäpalkin muodostuminen varsinkin Bollinger-nauhan ääripäässä antaa kuitenkin toivon, että ensi viikon alkupuolella todennäköisesti aukeaa helpotusralli, jonka tavoitteena on 22223-22400.

Vastaavia asetelmia oskillaattorissa sekä suuntaa liikkuvia indikaattoreita nähtiin huhtikuun lopulla, kun pystysuora toipuminen 21777:stä avautui. VIX:n nousu 18,4:ään on kuitenkin huolestuttava ja lisää volatiliteettia.

Bank Niftyn kanssa suhtaudumme mieluummin varovaiseen asenteeseen, koska oskillaattorit ovat vielä tarpeeksi ylimyytyjä tukemaan lyhyitä kattaustilaisuuksia. Perjantai päättyi pitkällä alaspäin suuntautuneella sulkemisella, mikä osoitti hylkäyskauppoja, jotka ovat todennäköisesti hallitsevia viikon alkupuolella sekä nousevissa yrityksissä.

Olemme nyt pois 78,6 %:n fibo-tuesta huhtikuun alimmilla tasoilla, mikä tarjoaa ikkunan palautumiselle, jonka tavoitteena on 48051. Jos tätä ei voida poistaa, 47140 ja 46550 paljastuvat.

PSU ja Metals silmien palautuminen

Molemmilla sektoreilla nähtiin leikkauksia viikon aikana, mutta perjantaina nähtiin vihreitä tuloksia Hindustan Sinkin ja SBI:n merkittävien voittojen ansiosta metalli- ja PSU-sektorilla. Kun 83 % PSU Bankin indeksiosakkeista lähestyy ylimyytyä aluetta, SBI:n, joka muodostaa noin 44 % Nifty PSU Bank -indeksistä, vetäytyminen viittaa mahdolliseen elpymiseen.

Odotamme indeksin pomppivan nykyisiltä tasoilta kohti 7400-7600 tasoa, ja ratkaisevat alaspäin tasot ovat 6990:n paikkeilla. Osakkeet, jotka voivat johtaa kääntymiseen, ovat SBIN, Bankbaroda, PNB, IOB, Unionbank, Canbk, Bankindia ja Ucobank.

Samaan aikaan, Hindzincia ja Vedlia lukuun ottamatta, kaikki metalliosakkeet kirjasivat tällä viikolla tappiota keskimäärin 4 %. Pääsääntöisesti pudotukseen vaikuttivat Adanient, Jswsteel, Tatasteel ja Hindalco, jotka yhdessä muodostavat noin 55 % Nifty Metal -indeksistä ja noin 60 % indeksin osakkeista eivät ole vielä siirtymässä ylimyydylle alueelle.

Mutta tappioista huolimatta metalliosakkeet ovat nousseet ajoittain, mikä viittaa jatkuvaan riskinottohalukkuuteen, jonka pitäisi näkyä vahvempana ostona Hindustanin sinkin myötätuulen vuoksi.

Samankaltaiset artikkelit