MRF-netto zoomaa 376%, osake saavuttaa 52 viikon huippunsa

MRF, stock markets

Rengasmajoitusyhtiö MRF Ltd raportoi torstaina konsernin nettotuloksesta 588,75 miljardia Rs 24:n ensimmäisellä neljänneksellä verrattuna Rs 123,60 crorean vastaavalla ajanjaksolla viime tilikaudella, mikä merkitsee 376 prosentin kasvua.

Liiketoiminnan liikevaihto oli 6 440,29 miljardia 5 695,93 miljardia, mikä merkitsee 13 %:n kasvua. Vahvan tuloksen perusteella MRF:n osakkeet saavuttivat 52 viikon korkeimman 1 07 500 rupiaan BSE:llä torstain päivän sisäisessä kaupassa.

MRF:n hallitus on hyväksynyt KM Mammenin nimityksen uudelleen yhtiön toimitusjohtajaksi viideksi vuodeksi ensi vuoden helmikuun 8. päivästä alkaen.

Mammen on ollut MRF:n hallituksessa ja johdossa yli neljä vuosikymmentä ja hänellä on rikas kokemus yrityksen eri toiminta-alueilta. Vuodesta 2003 lähtien, jolloin hän aloitti yrityksen toimitusjohtajana, hän on ollut yrityksen kasvun liikkeellepaneva voima.

Hallitus on myös hyväksynyt Vimla Abrahamin uudelleen nimittämisen itsenäiseksi naisjohtajaksi toiselle viisivuotiskaudelle 5.2.2024 alkaen.

Aiemmin yrityksen osakkeenomistajille lähettämässään viestissä Mammen sanoi 23. tilikaudella, että yhtiö oli kirjannut kaikkien aikojen korkeimman konsolidoidun kokonaistulon, 23 261 biljoonaa, mikä on 3 627 biljoonaa enemmän kuin edellisenä vuonna.

Tämä valtava kasvu konsernin kokonaistuloissa paljastaa MRF:n ja sen tuotteiden vahvuuden, hän lisäsi.

MRF oli aiemmin kertonut panostavansa voimakkaasti vientimarkkinoille kasvattaakseen myyntiään. Yhtiön vuosikertomuksessa se sanoi, että 23. tilikauden vientitoiminta oli vaimentunut Indonesian (kauppa- ja teollisuusministeriön äkillisen kiintiöiden keskeyttämisen vuoksi syyskuusta 2022 lähtien) ja Bangladeshin (ennennäkemättömän valuuttakurssien) keskeisillä markkinoilla havaittujen odottamattomien vastatuulen vuoksi. kriisi elokuusta 2022 lähtien) ja muutamat Afrikan maat.

MRF:n osakkeet ylittivät 100 000 rupiaa kesäkuun puolivälissä, ja siitä tuli ensimmäinen intialainen yritys, joka saavutti virstanpylvään.

Samankaltaiset artikkelit