Prime Video julkaisee animekanavansa ”Anime Times” – Brand Wagon News

Anime Times has been available on Prime Video Channels in Japan, and is now debuting into India with its wide array of the latest anime movies and TV shows

Prime Video on ilmoittanut käynnistävänsä ensimmäisen omistetun anime-kanavansa, Anime Timesin Prime Video Channels -kanavilla. Yhtiön mukaan Anime Times saa ensi-iltansa yksinomaan Prime Video Channelsilla Intiassa.

Lisäksi Anime Times on ollut saatavilla Prime Video Channelsilla Japanissa, ja se debytoi nyt Intiaan laajalla valikoimallaan uusimpia animeelokuvia ja TV-ohjelmia sekä rakastettuja klassikoita Prime Video Channels -kanavilla.

Uudesta kanavasta puhuessaan Vivek Srivastava, Prime Video Channelsin johtaja, Prime Video, Intia, sanoi: ”Viime vuosien aikana animesisältö on saavuttanut merkittävää fandomia Intiassa. Anime Timesin julkaisun myötä Prime Video Channelsilla laajennamme anime-ohjelmaamme yli satojen tuntien ohjelmalla ja tuomme erittäin mukaansatempaavia elokuvia ja TV-ohjelmia Prime-jäsenille. Anime Times on ensimmäistä kertaa saatavilla Intiassa vain Prime-videokanavilla.”

Tilaamalla Anime Timesin Prime-videokanavilla Prime-jäsenet Intiassa voivat nauttia sellaisista nimikkeistä kuin SPY×FAMILY, HUNTER x HUNTER, Fairy Tale Movie Houou No Miko, Tokyo Revengers, Zom 100: Bucket List of the Dead, Mob Psycho 100 , That Time I Got Reincarnated as a Slime, Goblin Slayer, Zombieland Saga ja paljon muuta.

”Anime Times ja Prime Video ovat tehneet vahvaa yhteistyötä Japanissa, ja olemme nyt innoissamme voidessamme tuoda Anime Timesin ensimmäistä kertaa yleisön luo Intiassa. Japanilainen animekulttuuri on nykyään merkittävä globaali ilmiö, ja se on lisännyt kiinnostusta japanilaiseen kulttuuriin ja viihteeseen. Olemme varmoja, että Anime Timesin avulla fanit ja harrastajat kaikkialla maassa voivat sukeltaa valtavaan joukkoon anime-ohjelmia ja elokuvia, sekä uusimpia että klassisia, joita tarjoamme Prime Video Channelsin kautta”, Hideo Katsumata, toimitusjohtaja, Anime Times Company, lisätty.

Prime-jäsenet voivat ostaa Anime Timesin lisätilauksen hintaan 899 rupiaa vuodessa.

Samankaltaiset artikkelit