Kotak Securitiesin osakesuositukset tälle päivälle

stocks in focus

Viime tiistaina vertailuindeksien tulos kirjautui korkeammalle tasolle, näppärä päätyi 12 pistettä matalammalla, kun taas Sensex sulki 94 pistettä. Sektoreista enemmistön toimialaindeksit kirjasivat voittoa korkeammalle tasolle, mutta Midcap- ja Small cap-, Media- ja Reality-osakkeet korjautuivat jyrkästi, kun taas IT-indeksi nousi lähes prosentin. Teknisesti, markkinoiden avaamisen jälkeen, jatkuva myyntipaine korkeammalla tasolla. Markkinoiden keskipitkän aikavälin rakenne on kuitenkin edelleen positiivinen. Olemme sitä mieltä, että lähitulevaisuudessa voimme nähdä toimintasäteen sidottua toimintaa. Kauppiaille nyt 19 900 – 19 850 voisivat olla tärkeimmät tukitasot, kun taas 20 100 – 20 150 voisi olla härkien välitön vastustuskyky. Kauppiaille dippien ostaminen ja rallissa myyminen olisi ihanteellinen strategia.

Päivittäisellä aikavälillä jyrkän nousuliikkeen jälkeen osake oli konsolidaatiovaiheessa ja lopulta se on antanut irtautumisen lippukaaviokuviostaan. Lisäksi lisääntyvä volyymiaktiivisuus osoittaa, että tulevissa istunnoissa on lisättävä liikettä.

Laskuri käy kauppaa vaihteluväliin sidottussa tilassa muutaman viime istunnon aikana, ja tällä hetkellä laskuri on lähellä suorakaidekaaviokuvion erotusviivaa. Näin ollen viimeaikainen hintakehitys viittaa uuteen nousuun lähitulevaisuudessa.

Laskuri käy kauppaa nousevalla kanavalla jatkuvasti päivittäisessä mittakaavassa. Korkeammat korkeat ja korkeammat matalat karttamuodostelmat näkyvät laskurilla. Lisäksi trendi-indikaattorit, kuten MACD ja ADX, osoittavat nousevaa voimaa. Siksi liike nykytasolta ylöspäin säilyy hyvin todennäköisesti myös lähitulevaisuudessa.

OSTA I CMP 8 583 Rs I TARGET 9 000 I SL 8 410 Rs

Viikkoasteikolla laskuri käy kauppaa nousevaan kanavakuvioon, joka muodostaa jatkuvasti korkeamman ylä- ja alaosan sarjan. Päiväkaavion vahva nousuaktiviteetti viittaa siihen, että laskuri todennäköisesti ylläpitää nousun jatkumista tulevalla horisontilla.

Samankaltaiset artikkelit