TVS Supply Chain Solutions IPO avautuu tänään, GMP nousi 11 %; pitäisikö tilata?

IPO

TVS Supply Chain Solutionsin 880 miljoonan ruplan listautumisanti aukeaa tänään 10. elokuuta. Julkinen tarjous sisältää uuden 600 miljoonan rupian arvoisen osakeannin ja OFS-komponentin, jossa promoottorit ja osakkeenomistajat luovuttavat osakkeita yhteensä 280 miljoonan rupian arvosta. Toimitusketjun hallinnan toimija on asettanut listautumisannin hintarajaksi 187-197 rupiaa osakkeelta. TVS Supply Chain Solutionsin osakkeiden harmaiden markkinoiden ylikurssi nousi 11,17 % torstaina, mikä ylitti 22 rupiaa listautumishinnan ylärajasta, mikä tarkoittaa 219 rupiaa osakkeelta.

Ennen osakeannin avaamista TVS Supply Chain Solutions keräsi 396 miljoonaa rupiaa eri ankkurisijoittajilta 9. elokuuta. Listautumisannin merkintäaika päättyy 14. elokuuta. Osuuksien jakamispäiväksi on arvioitu 18. elokuuta, minkä jälkeen liikkeeseenlaskun odotetaan listautuvan pörssiin 23. elokuuta.

TVS Supply Chain Solutions (TVS SCS), est. 2004, TVS Mobility Groupin tytäryhtiö, on Intian johtava integroitujen toimitusketjuratkaisujen toimittaja. TVS SCS:n liikevaihto ja kasvu Fiscal 2023:ssa on merkittävää, ja se toimii yli 25 maassa. Yritys palvelee 8 778 maailmanlaajuista ja 902 kotimaista asiakasta 23:lla tilikaudella. Yritys palvelee eri toimialoja, kuten autoteollisuutta, teollisuus, kuluttajatuotteet, teknologia, rautatieliikenne, yleishyödylliset palvelut ja terveydenhuolto.

Pitäisikö sinun hakea TVS Supply Chain Solutions IPO:ta?

Mehta Equities: Tilaa saadaksesi listautumisvoittoja

”Arvoituksen jäsentämisessä 197 rupiaa kappaleelta ylemmillä rajoilla emissiossa vaaditaan 8 746 miljoonan rupian markkina-arvoa ja EV/EBITDA-arvo on noin 12,6-kertainen, mikä vaikuttaa kohtuullisen diskontatulta alan keskiarvoon, joka on noin 17-18x. Sijoittajille on tarjottu alempia kysynnän arvostuksia kahden viime tilikauden kirjanpidon tappioiden vuoksi. Osa kerätyistä varoista käytetään myös joidenkin velkojen eläkkeelle, mikä toisi voittoa liiketoiminnan pohjalle, mutta kannattavuusmarginaalit pysyisivät pienempinä yksinumeroisina, mikä on huolenaihe. Ottaen huomioon pitkän aikavälin kasvuperusteet, joissa on vahva johdon johtajuus ja suuri kysyntä globaaleilta asiakkailta toimitusketjun ulkoistamismallille, suosittelemme riskin omaavia sijoittajia ”TILAAmaan” liikkeeseen ja tunnustamaan siihen liittyvät liiketoimintariskit. Neuvomme myös, jos markkinatilanne on optimistinen, jos sijoittajat saavat yli 25 % listautumisvoittoja, suosittelemme kirjaamaan voitot listautumispäivänä.

Geojit Research: Tilaa

”Yleimmällä 197 Rs:n hintaluokassa TVS SCS:n P/E on 209x (FY23), mikä näyttää aggressiiviselta hinnoittelulta verrattuna vastaaviin. Suotuisia tekijöitä ovat kuitenkin Intian logistiikkamarkkinoiden pirstoutuminen, järjestäytyneiden toimijoiden kasvupotentiaali, post-GST-logistiikka ja ulkoistustrendit. TVS SCS:n omaisuudenkevyt lähestymistapa, monipuoliset globaalit palvelut, pitkäaikaiset sopimukset ja integroidut ominaisuudet antavat sille hyvän kasvun. Annamme numerolle ”Tilaa” -luokituksen lyhyellä tai keskipitkällä aikavälillä.”

Samankaltaiset artikkelit