Kehänäkymä Tushar Bhadurilta: BCCI pitää faneja itsestäänselvyytenä ennen MM-kisoja

World Cup, World Cup 2023, bcci, World Cup final 2023,

Näyttää siltä, ​​että Intian kriketin valvontalautakunta (BCCI) on varsin innokas antamaan asioiden vetyä mahdollisimman myöhään tulevien MM-kisojen suhteen – olipa kyse sitten joukkueen valinnasta tai aikataulukysymyksistä. Lokakuun 5. päivänä alkavassa suuressa turnauksessa tavallisella intialaisella fanilla ei ole paljoakaan aavistusta 15 viimeisestä maata edustavasta joukosta tähän mennessä, kun taas tapahtuman lopullinen reitti sekä yksittäisten otteluiden päivämäärät ja paikat joutui odottamaan. 11. tuntiin (ja 59 minuuttiin) asti ennen ilmoittamista.

On hyvin dokumentoitu, että kahden edellisen 50 yli MM-kisojen lopullinen aikataulu oli tiedossa yli 12 kuukautta ennen turnauksia, jotta fanit, jotka halusivat osallistua peleihin, voivat tehdä matka- ja majoitussuunnitelmansa sen mukaan. Mutta BCCI:n ei tiedetä pitäneen maksavaa fania huolenaiheidensa etupuolella ja keskellä. Tapahtuman lähestyessä matkakulut ja hotellihinnat nousevat huomattavasti, mikä painaa lommoa fanien taskuihin. Mutta vaikka ulkomailta tulevat voivat nukkua ja valittaa viivästyksestä, BCCI on turvassa tiedostaen, että on olemassa riittävän suuri kytkösmarkkina, joka on valmis polttamaan reiän taskuihinsa päästäkseen osaksi MM-kisojen kokemusta. Intiassa.

Juuri tämä esteetön pakkomielle antaa BCCI:lle mahdollisuuden pitää tavallista tuuletinta itsestäänselvyytenä. Tämän ansiosta he voivat järjestää otteluita stadioneilla, joilta puuttuvat katsojien perustason tilat – olipa kyseessä sitten mukavat istuimet, puhtaat wc:t ja tehokkaat lipunmyyntijärjestelmät. Missään muussa maassa olisi mahdotonta ajatella, ettei yhtään lippua olisi tullut myyntiin, kun tapahtumaan on vain hieman yli 50 päivää.

Lisäviivästys

Nykytilanteessa fanien on odotettava hieman kauemmin ennen kuin ostavat lippuja. Heidän on ensin rekisteröitävä kiinnostuksensa 15. elokuuta alkaen, mikä ICC:n lehdistötiedotteen mukaan ”antaa heille mahdollisuuden saada lippuuutiset ensimmäisenä ja auttaa varmistamaan paikkansa MM-kisoissa sekä kokea kriketin iloa. yksi päivä.”

Se ei millään tavalla takaa heille lippua, joka tulee myyntiin 25. elokuuta alkaen vaiheittain, ja Intian otteluiden liput ovat saatavilla viimeisenä – Intia-Pakistan -ottelu on viimeinen round robin -ottelu tässä sarjassa.

Fanien on kirjauduttava sisään määritettynä päivänä ja kellonaikana varatakseen lippuja. Jos he ovat onnekkaita hankkimaan lipun melun ja kiireen keskellä, he voivat sitten noutaa fyysisen kopion isäntäkaupungin nimetyistä keskuksista. Lisämaksusta liput voidaan toimittaa myös kuriiripostina ostajalle. Koska suuri osa lipuista on varattu valtion yhdistyksille, sponsoreille, hallitukselle ja poliisiviranomaisille, vain pieni osa päätyy lopulta yleisten fanien käsiin. Ne ovat epäilemättä poissa hetkessä, kun ne ovat myynnissä, mikä tuottaa pettymyksen suurelle määrälle faneja.

Lippujen myynnin viivästyminen liittyy kaikin puolin lopullisen aikataulun ylittelemiseen. Jalkapallon MM-kisat ajoitettiin loka-marraskuun ikkunaan Dussehran, Durga Pujan, Navratrin, Kali Pujan ja Diwalin juhlakauden hyödyntämiseksi. Se olisi luonut turnaukseen lisätunnelmaa, koska fanien ei olisi tarvinnut ottaa liian monta päivää vapaata kouluista, korkeakouluista ja töistä katsoakseen otteluita.

Siksi järjestäjien ja paikallishallinnon virkamiesten on tavallaan vastoin intuitiivista ilmaista huolensa siitä, että he eivät ehkä pysty tarjoamaan otteluille riittävää turvallisuutta. Eikö heitä luotettu ja kuultu ennen aikataulun julkistamista? Nyt kahden muutoksen vuoksi peräti seitsemän muuta peliä on myös jouduttu ajoittamaan uudelleen.

Ei selvyyttä

Tämä sama taipumus pitää fania itsestäänselvyytenä ilmenee epävarmuudessa, joka liittyy joidenkin intialaisten avainpelaajien kuntoon MM-kisoissa. Pacen keihäänkärki Jasprit Bumrah tekee paluun T20I-sarjassa Irlannissa, ja hänet epäilemättä helpotetaan takaisin työhön. Hänet testataan ensin neljän ottelun aikana, ennen kuin arvioidaan hänen kykynsä kestää tehokkaasti 50 ylimääräinen ottelu.

Ei kuitenkaan ole selvää, missä KL Rahul ja Shreyas Iyer ovat matkalla toipumiseen. Heidän poissaolonsa aikana joukkueen johto ja valitsijat ovat kokeilleet monia pelaajia ilman, että kukaan on vahvistanut paikkaa. Suryakumar Yadavin ja Sanju Samsonin kaltaiset ovat saaneet useita paikkoja kokoonpanon eri paikoissa, mutta yleinen yksimielisyys näyttää olevan, että isännät voivat olla suurissa vaikeuksissa MM-kisoissa, jos kaksi loukkaantunutta pelaajaa eivät selviä. täydellinen toipuminen ajoissa. Tilannetta ei auttanut kokeilu, joka tehtiin paikoissa, joista MM-kisojen suhteen tuskin on epäilystäkään. Useat avainpelaajat ovat saaneet levätä johtosarjassa, kun otteluajan saaminen olisi auttanut heidän annettuihin rooleihinsa tutustumisessa.

Se, että Rahul ja Iyer ovat jonkin matkan päässä täydestä kunnosta, käy ilmi siitä, ettei heidän palaamisestaan ​​ole saatu vahvistusta. Ja satunnaiset BCCI:n lehdistötiedotteet salaavat enemmän kuin antavat ymmärtää, mikä herättää spekulaatioita heidän paluumahdollisuuksistaan.

Intialaiset krikettifanit ovat yleensä ahdistuneita, varsinkin ennen suurta turnausta, ja kahden tärkeän hampaan puuttuminen konehuoneesta ei ole auttanut heidän hermojaan. Jos viisailla on suunnitelma, he salaavat sen erittäin hyvin.

Samankaltaiset artikkelit