JFSL:n voitto ei innostanut Street, osake putoaa 2 % – Market News

Jio Financial Services,Jio Financial Services rsults, Jio Financial Services stock, Jio Financial Services shares

Jio Financial Servicesin vahva tulos 24. tilikauden toisella neljänneksellä ei innostanut sijoittajia, sillä osake laski tiistaina 1,7 %.

Yhtiö raportoi maanantaina 668 miljoonan Rs:n nettovoiton kuluvan tilikauden toiselta neljännekseltä, mikä on 101 % edellisestä neljänneksestä. Tämä oli yhtiön ensimmäinen neljännesvuosittainen tulosjulkistus sen jälkeen, kun se debytoi osakemarkkinoilla elokuussa.

Tiistaina osake kuitenkin päätyi 221 rupiaan, mikä on 1,7 % laskua maanantain sulkemisesta. Se oli pudonnut lähelle 2 % päivän sisäisessä kaupassa. Myös sen markkina-arvo laski istunnon aikana 2 414 biljoonaa rupiaan 1,40 biljoonaan.

”Koska Jio Fin ei ole vielä aloittanut ydintoimintojaan, markkinat ovat odotustilassa. Kasvu tuli suurelta osin rahoitustoiminnasta. Yhtiö laajentaa verkostoaan ja sillä on merkittäviä suunnitelmia, mutta voi kestää kuusi kuukautta ennen kuin alamme nähdä tuloksia”, sanoi Deven Choksey, KRChoksey-ryhmän perustaja.

Se oli mielenkiintoinen vuosineljännes, kun otetaan huomioon, että nettotulos ylitti yhtiön kokonaistulot. Sen liikevaihto kasvoi edelliseen vuosineljännekseen 48 prosenttia 608 miljoonaan rupiaan, ja osinkotulot olivat 217 miljoonaa.

Centrum Equity Researchin tutkimusanalyytikon Sonal Gandhin mukaan vahva tuloskasvu johtui suurelta osin sen 6,1 prosentin osuuden Reliance Industriesin kautta saaduista 217 miljoonan rupian osinkotuloista.

”JFSL:llä on vahva brändipääoma, ja sillä on kokenut hallitus ja johtoryhmä, vahva pääomapohja ja pääsy laajaan asiakaskuntaan/omiin liikkeisiin konserniyhtiöiden kautta. Oikaistun nettovarallisuuden saavuttamiseksi vähennämme osakkuusyhtiöihin tehtyjen oman pääoman ja etuoikeutettujen osakesijoitusten arvon. Laskelmamme viittaa siihen, että 20 prosentin alennuksella osuudestaan ​​RIL:ssä JFSL käy kauppaa 3,1x P/BV:llä (hinnasta kirjanpitoarvoon), hän lisäsi.

Markkinatoimijat ovat sitä mieltä, että kun liiketoiminta lähtee käyntiin, sijoittajien luottamus näkyy erityisesti yrityksen sitoutumisen BlackRockiin ja rahastoliiketoiminnan lähestyvän käynnistämisen valossa. Molemmat yhtiöt ilmoittivat heinäkuussa 50:50-yhteisyrityksestä, jonka alkuinvestointi on 150 miljoonaa dollaria kummallakin. ”Osakkeet ovat laskeneet 260 tason huippualueelta voittovarausten ansiosta, ja se on saanut suuren tuen. 208-tason vyöhyke, jonka alapuolella trendi voi kääntyä heikoksi. Jotta harha paranee, osakkeen on ylitettävä lyhyen aikavälin vastustusvyöhyke 235, ja mahdollisuudet nousta edelleen 246 tasolle, jos vahvuus säilyy, sanoi Vaishali Parekh, varapuheenjohtaja (tekninen tutkimus). Prabhudas Lilladher.

Samankaltaiset artikkelit