Tilintarkastajan ammatti kovassa paineessa: Kotak – Banking & Finance News

Kotak Mahindra Bank, Kotak Mahindra Bank news, Uday Kotak, Uday Kotak news, kotak

Tiukemmat määräykset ja alhaisemmat palkkiot tekevät tilintarkastajan ammatista haastavaa, sanoivat panelistit Kansallisen tilinpäätösviranomaisen (NFRA) järjestämässä kansainvälisessä konferenssissa täällä tiistaina. ”Puhtaan tilintarkastuksen liiketoimintamalliin kohdistuu merkittäviä paineita. Se tiukenee ja tiukenee konfliktien välttämisen kannalta”, sanoi Uday Kotak, Kotak Mahindra Bankin entinen toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja.

Hän totesi, että sääntelijät haluaisivat parhaan kyvyn tilintarkastusalalle, hän sanoi, että heillä ”on ongelma, jos lahjakkuuksien laatu heikkenee”. Jos (lahjakkuuksien) tarjonta laskee dramaattisesti, meillä voi olla mahdollinen kriisi myös kasvukaudellamme, Kotak lisäsi.

Samaan aikaan NFRA:n rankaisemat tilintarkastajat ovat lisääntymässä. Ei vain rangaistuksia, vaan tilintarkastajat ovat huolissaan mahdollisista rikosoikeudellisista menettelyistä, jos yritykset syyllistyvät petokseen. Esimerkiksi viime toukokuussa korkein oikeus antoi Serious Fraud Investigation Officen (SFIO) aloittaa uudelleen rikosoikeudellisen menettelyn IL&FS:n tilintarkastajia – Deloitte Haskins and Sells LLP:tä ja BSR & Associates LLC:tä – vastaan ​​heidän väitetystä roolistaan ​​NBFC:n talouspetokseen.

NFRA:n puheenjohtaja Ajay Bhushan Pandey sanoi, että vaikka he ovat korkeapainetyössä, Intian tarkastajat eivät saa hyvää palkkaa. ”Olen nähnyt muutaman yrityksen, jotka on listattu sekä NYSE:ssä että Intian pörssissä. Jos huomaat eron tilintarkastajan ulkomailla saamissa tilintarkastuspalkkioissa verrattuna Intiassa saamiin tilintarkastuspalkkioihin, ero on valtava. En ymmärrä tätä, koska työ on melkein sama.

Hän sanoi, että Intian tilintarkastajien on työskenneltävä erittäin vihamielisessä ympäristössä. – Tilintarkastajien odotetaan osoittavan ammatillista skeptisyyttä, mutta heti kun he alkavat harjoittaa sitä, osa johdoista vastustaa. Tämän työn suorittavalle tilintarkastajalle pitäisi saada oikeudenmukainen korvaus”, Pandey sanoi.

Samankaltaiset artikkelit