Sanstar jättää Listautumispaperit Sebille kerätäkseen varoja – IPO News

Azad Engineering share price today

Kasvipohjaisia ​​erikoistuotteita valmistava Sanstar Ltd on jättänyt paperiluonnoksensa pääomamarkkinoiden sääntelyviranomaiselle Sebille kerätäkseen 425-500 miljoonaa rupiaa listautumisannissa. Listautumisannin (IPO) kokonaiskoko on enintään 4,80 miljoonaa osaketta, joka sisältää enintään 4 miljoonan osakkeen uuden liikkeeseenlaskun ja jopa 80 000 000 osakkeen myyntitarjouksen (OFS) sen promoottorien ja myyvien osakkeenomistajien toimesta.

Osana OFS:ää Gouthamchand Sohanlal Chowdhary, Rani Gouthamchand Chowdhary, Sambhav Gautam Chowdhary, Shreyans Gautam Chowdhary, Richa Sambhav Chowdhary ja Samiksha Shreyans Chowdhary luovuttavat prospectus-yhtiön osakkeita prospectus-yhtiön (RH,P) mukaan. yhtiö voi harkita ennen listautumista enintään 40 000 oman osakkeen sijoittamista. Jos tällainen sijoitus valmistuu, uuden numeron kokoa pienennetään.

Markkinalähteiden mukaan listautumisannin koon odotetaan olevan 425-500 miljoonaa rupiaa. Paperiluonnoksen mukaan tuoreen liikkeeseenlaskun tuotto käytetään kattamaan yhtiön Dhulen laitoksen laajentamisen investointitarve. tuotot käytetään yhtiön käyttämien velkojen takaisinmaksuun ja yleisiin yritystarkoituksiin. Ahmedabadissa sijaitseva Sanstar on yksi suurimmista kasvipohjaisten erikoistuotteiden ja ainesosaratkaisujen valmistajista Intiassa.

Yrityksen erikoistuotteet ja ainesosat lisäävät makua, rakennetta, ravintoaineita ja lisää toimivuutta elintarvikkeisiin muun muassa ainesosina, sakeuttamisaineina, stabilointiaineina ja makeutusaineina. Sen asennettu kapasiteetti on 1 100 tonnia päivässä Maharashtran Dhulessa sijaitsevan kahden tuotantolaitoksensa kautta. ja Kutch Gujaratissa. Yhtiön osakkeet ehdotetaan listattavaksi BSE:ssä ja NSE:ssä. Pantomath Capital Advisors on ainoa kirjanpidollinen pääjärjestäjä, ja LinkIntime India on listautumisannin rekisteröijä.

Samankaltaiset artikkelit