JG Chemicals IPO näkee heikko debyytti, listat yli 5 % alennuksella; Tässä on kaikki muut tiedot – IPO-uutiset

JG Chemicals IPO Listing Today

JG Chemicalsin listautumishinta on 209 rupiaa, mikä on 5,4 prosentin alennus 221 rupian emissiohinnasta. Yritys avasi vähittäismyyntitarjoukset 5. maaliskuuta ja suljettiin 7. maaliskuuta.

Harmailla markkinoilla yhtiön osakkeet vaihtoivat omistajaa 2 %:n ylikurssilla. Harmaat markkinat ovat epäviralliset markkinat, joilla osakkeilla käydään kauppaa laittomasti ennen listautumista. Mutta auttaa sijoittajia ottamaan siitä vihjeitä.

JG Chemicals IPO keräsi sijoittajilta 251,19 miljoonaa rupiaa tarjoamalla heille yhdistelmän tuoretta emissiota sekä myyntitarjousta. Tässä uusi anti 7,5 miljoonaa osaketta ja 3,9 miljoonaa osaketta oli myynnissä.

Yhtiön osakkeet listattiin molemmissa pörsseissä – NSE ja BSE. Yhtiö tarjosi listautumisannin hintaan 210–221 rupiaa osakkeelta. Yksityissijoittajan oli tarjottava vähintään 67 osaketta, joiden arvo oli 14 807 rupiaa.

Centrum Capital, Emkay Global Financial ja Keynote Financial Services olivat JG Chemicalsin listautumisannin pääjohtajia. Kfin Technologies oli rekisterinpitäjä, joka ylläpiti jaon ja palautuksen.

Yhtiö ilmoitti, että kerätyt varat käytettäisiin investoimaan aineelliseen tytäryhtiöön BJD Oxidesin velkojen maksamiseksi. Rahat käytetään myös T&K-keskuksen investointeihin ja pitkäaikaiseen käyttöpääomaan.

Yritys on suurin sinkkioksidin valmistaja ja nauttii monopolista alalla. Odotukset ovat, että listautuminen on tasaista emissiohintaansa vaille, koska myyntipaineet ovat keskisuurten ja pienten yhtiöiden sektorilla.

”Yhtiön vahvan markkina-aseman, monipuolisen asiakaskunnan ja strategisten kasvualoitteiden vuoksi uskomme, että JG Chemicals Ltd vahvistaa edelleen keskeistä asemaansa sinkkioksidimarkkinoilla. Näin ollen kaikki parametrit huomioon ottaen suosittelemme konservatiivisia sijoittajia ”Book Profit” -ohjelmaan listautumispäivänä, ja kun taas sijoittajat, jotka haluavat lisätä listan, voivat odottaa ja katsella listauksen jälkeistä kehitystä ennen kuin ryhtyvät mihinkään toimiin”, sanoi Prashanth Tapse, varatoimitusjohtaja Tutkimus Mehta Equitiesissä.

Samankaltaiset artikkelit