Yli 50 opiskelijaa sairaalaan sairastuttuaan Khed Talukan valmennuskeskuksessa, Punen poliisi käynnisti tutkinnan

Student's at Pune coaching facility hospitalised for food poisoning

Indian Expressin raportin mukaan Punen maaseudun poliisi käynnisti tutkinnan hälyttävän tapauksen jälkeen, jossa 60 opiskelijaa sai ruokamyrkytyksen Khed talukassa sijaitsevassa asuinkoulutuslaitoksessa lauantaina.

Dakshana Foundation, Pune

Asiasta kärsivä laitos, Dakshana Foundation, palvelee vähäosaisia ​​opiskelijoita, jotka valmistautuvat erittäin kilpailukykyiseen IIT-yhteiseen pääsykokeeseen (JEE) ja kansalliseen kelpoisuuskokeeseen (NEET). Kadusin kylässä Khed talukan alueella, noin 55 kilometrin päässä Punen kaupungista, sijaitseva säätiö toimii keskeisenä koulutuskeskuksena pyrkiville.

Opiskelijat kärsivät ruokamyrkytyksestä – Yksityiskohdat ja tutkimus

Khedin poliisiaseman päällikön komisario Rajkumar Kendren mukaan Dakshana-säätiössä on noin 600 opiskelijaa, joista 400 on 18-20-vuotiaita poikia ja 200 tyttöä. Edellisenä perjantai-iltana opiskelijoille tarjoiltiin illallinen, joka valitettavasti johti lukuisiin ruokamyrkytystapauksiin, jotka ilmenivät oireina kuten päänsärky, pahoinvointi, ripuli, kuume ja vartalosärky lauantain alkuaikoina. Tämän seurauksena 60 opiskelijaa, sekä miehiä että naisia, tarvitsi sairaalahoitoa sairaanhoitoa varten. Sunnuntaiaamuna kahdeksan opiskelijaa on edelleen sairaalahoidossa, vaikkakin tila on vakaa, kun taas muut on kotiutettu.

Tarkastaja Kendre vahvisti virallisen tutkinnan aloittamisen asiasta. Opiskelijoiden ja laitoksen virkamiesten lausunnot on dokumentoitu. Näytteet kulutetusta ruoasta on lähetetty elintarviketarkastajien perusteelliseen tarkastukseen, jotta saadaan lopullisia raportteja. Jatkotoimet riippuvat tutkintaselostuksissa esitetyistä havainnoista, mikä määrää tapauksen jatkokäsittelyn.

Samankaltaiset artikkelit