BSE-osake tuottaa yli 600 % yhdessä vuodessa; Millaisen strategiasi pitäisi nyt olla? – Markkinauutiset

Top 10 Indian Companies by M-cap

Bombayn pörssin (BSE) osakkeet päättivät tiistain istunnon yli 10 prosentin nousulla ja saavuttivat uuden ennätyskorkeuden 3 264,70 Rs 23. huhtikuuta 2024. Osake oli noussut toista päivää peräkkäin.

BSE:n osakkeet ovat osoittaneet positiivista tuottoa useilla aikajaksoilla. Osake on viimeisen kuukauden aikana tuottanut kiitettävän 33,11 %, mikä osoittaa sen vakauden ja kasvupotentiaalin. Viimeisen kuuden kuukauden aikana on nähty vieläkin vaikuttavampia tuloksia: huomattava, 72 %:n nousu, mikä viittaa vahvaan nousuun.

Vuodesta tähän päivään mennessä BSE:n osakkeet ovat nousseet 40 %, mikä vahvistaa osakkeen positiivista vauhtia kuluvalla tilikaudella. Laajemmin katsottuna osake on tuottanut vaikuttavan yli 600 % viimeisen 12 kuukauden aikana, ja osakkeen 52 viikon alin 458 Rs kirjattiin viime vuonna 23.4.2023.

BSE-osakkeen analyytikko

”Osakkeen viime vuoden yli 600 % nousu herättää huolta mahdollisesta yliarvostuksesta. Vaikka pörssin vahva taloudellinen suorituskyky ja lisääntyneet kaupankäyntivolyymit ovat vauhdittaneet rallia, tällaiset eksponentiaaliset voitot olisivat kestämättömiä pitkällä aikavälillä”, sanoi Atul Parakh, Bigulin toimitusjohtaja.

Parakh sanoi myös eteenpäin, että sijoittajien tulee olla varovaisia ​​ja seurata tarkasti osakkeen arvostusta suhteessa sen perustekijöihin. BSE:lle sen vahva brändipääoma ja hajauttaminen lupaavat hyvää pitkän aikavälin kasvulle. Muiden pörssien tiukka kilpailu ja sääntelymuutokset voivat kuitenkin asettaa haasteita.

Kommentoimalla BSE-osakkeen teknisiä tasoja Religare Brokingin tekninen analyytikko Rohan Shah sanoi, että BSE on nähnyt jyrkän nousun rekisteröityään neljän kuukauden konsolidointialueelta. Alemman ja keskiasteen kaavioissa osakkeesta on kuitenkin tullut vahvasti yliostettu, kun momentumiindikaattoreihin on muodostunut negatiivinen ero, joten voiton tavoittelua tai ajallista korjausta ei voida sulkea pois.

Shah lisäsi myös, että kauppiaiden tulee välttää uusien pitkien luomista toistaiseksi, koska riskituotto ei ole suotuisa nykyisessä tilanteessa. Mielestämme kauppiaat voivat harkita pitkien lisäämistä vyöhykkeen 2950–2900 avaintuen ympärille, mikä on sama kuin sen aikaisempi vastusalueen ja lyhyen aikavälin liukuva keskiarvo. Korkeammalla puolella 3150–3200 on edelleen vahva este lyhyen aikavälin näkökulmasta.

Swastika Investmartin vanhempi tekninen analyytikko Pravesh Gour sanoi, että tämä toimenpide on reaktio Sensex-optioiden kasvavaan kysyntään, jonka keskimääräinen päivittäinen liikevaihto on kasvanut merkittävästi. BSE:n osakekurssin piikki johtuu myös Bankex- ja Sensex-futuurisopimusten uudelleenkäynnistämisestä viikoittaisilla eräkooilla ja toukokuussa 2023.

”BSE on edelleen vahvistanut asemaansa johdannaismarkkinoilla hajautumalla useille markkinoille, kuten perusmetallien (kupari, sinkki ja alumiini) ja energian (WTI ja Brent-öljy) futuurisopimuksiin. Liiketoiminnan nettotulos kasvoi koko vuoden ajan, kun taas liikevaihto kasvoi tasaisesti”, Gour lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit