Kullan heilahteluissa navigointi: joulukuun korjauksista tammikuun ennusteisiin – CaFE Invest News

Gold price today

Kirjailija: Bhavik Patel

Joulukuun ensimmäisellä viikolla tuntui, että kullan todellisuus tarkastettiin, kun markkinat olivat pääsemässä edellään. Kulta putosi 2100 dollarista alle 2000 dollariin, mutta sen jälkeen kulta on tasaisesti noussut takaisin lähes 2080 dollariin.

Kullan nousulle vuonna 2024 on hyvät perusteet, koska markkinoiden odotetaan laskevan Fedin korkoja jo maaliskuussa. Uskomme, että Yhdysvaltain keskuspankki pidättäytyy leikkauksesta maaliskuussa, koska se osoittaa, että Yhdysvaltain talous on heikko, mutta maaliskuuhun asti, jos inflaatio laskee, on mahdollisuudet koronlaskuun maaliskuussa.

Tammikuun kausiluontoinen myötätuuli on luultavasti yksi vahvimmista kohdista, joita voi olla pidentämisen puolesta. Tammikuussa kullalle on kaksi skenaariota. Joko lähdemme kilpailuihin aloittaaksemme uuden vuoden tuoreilla ennätyskorkeuksilla tai saamme huomattavan puristuksen alemmaksi ennen kuin ostajat lataavat uudelleen pitkiä positioita.

Uskon kullan olevan hiljaa tammikuussa, koska joulukuun voitot on sulatettava ja sijoittajien on saatava kasaan pitkiä positioita tällä korkealla tasolla.

Nykytilanteessa, joka viittaa jatkuvaan nousuun, uskomme, että alkuperäinen tavoite on 2100 dollarin unssilta läheisyydessä, ennen kuin saatamme nähdä joko korjausta tai uutta nousuvauhtia. MCX:n kulta kosketti juuri yliostettua aluetta, kun RSI_14 palasi 70:stä 63:een.

Päiväkaaviossa on aavistus kääntymisestä, koska olemme todistamassa ”Dark Cloud Cover” -kynttilänjalkakuviota, joka on yleensä käänteinen signaali. Kullan tuki on 62700-62500:n läheisyydessä ja uskomme, että se olisi hyvä vyöhyke uusien pitkien positioiden ottamiseen 62000:n stoplossilla ja 63300:n odotetulla tavoitteella.

Samankaltaiset artikkelit