Snowman Logistics ja Patanjali Foods ovat edelleen Mehta Equitiesin viikon suosituimmat osakesuositukset – CaFE Invest News

Top stocks to trade for the week

Kirjailija: Riyank Arora

Tiistaina vertailuindeksi avasi eron lähes 150 pisteellä ja luovutti suurimman osan nousustaan ​​päivän loppua kohti. Nifty päätyi 32 pistettä korkeammalle, kun taas Sensex nousi 31 pistettä. Toimialoista Nifty Reality johti rallia, terveydenhuoltoindeksi menestyi suhteellisen hyvin ja mediasektorilla hyvä myyntipaine. Zee Entertainment oli suurin syy tähän heikkouteen Media-indeksissä. Teknisesti markkinat ovat pitäneet selvästi 21 500:n yläpuolella. Niftyn välitön tuki on 21 500. Kaiken kaikkiaan markkinat jatkavat osto-on-dip-tilassa, mutta kaikki alle 21 500:n erot katsotaan trendin muutokseksi.

Osakesuositukset

Snowman Logistics Ltd

Koska logistiikkayritysten yleinen trendi on positiivinen, Snowman Logistics näyttää houkuttelevalta ostokselta nykyisellä tasolla. Osake on kokenut merkittävän murtauman viimeaikaisen vastustusvyöhykkeensä 73–75 yläpuolelle. Mikä tahansa vetäytyminen samaan suuntaan katsotaan hyväksi ostomahdollisuudeksi, ja stop loss on alle 67,50.

Patanjali Foods Ltd

Osake on kokenut merkittävän murtauman viimeaikaisen vastustusvyöhykkeensä 1650–1665,00 yläpuolelle. Osake nousi lähes 1713,80:n merkkiin ja siellä näkyi voittovarauksia. Kun yleinen trendi jatkuu positiivisella puolella ja osake on myös testannut uudelleen 1665:n purkautumistasonsa, se näyttää olevan hyvä osto nykyisillä tasoilla, stop loss sijoittuu alle 1600:n, tavoitteena potentiaaliset tasot 1830 ja sitä korkeammat. .

IEX – Indian Energy Exchange Ltd

Osake on kokenut merkittävän murtauman yli vastustustason 164 ja on myös testannut samaa uudelleen. Kun yleinen trendi on positiivinen ja osakkeet houkuttelevat hyviä ostoja alemmilla tasoilla, näyttää siltä, ​​että se on valmis muutaman viikon kuluessa huomattavaan nousuun kohti 185:tä tai sen yläpuolella. Tiukka stop loss tulisi sijoittaa alle 154:n. On odotettavissa, että IEX kiihtyy lähiviikkoina.

(Riyank Arora, tekninen analyytikko, Mehta Equities. Esitetyt näkemykset ovat kirjoittajan omia. Ota yhteyttä rahoitusneuvojaan ennen sijoittamista.)

Samankaltaiset artikkelit