SMFG India Credit kerää 600 miljoonaa rupiaa neitsytrupiamääräisellä pysyvällä velkaemissiolla – Pankki- ja rahoitusuutiset

SMFG India, Japan, Sumitomo Mitsui Banking Corporation, SMFG India Credit, top news, latest news, business news,

Japanilainen Sumitomo Mitsui Banking Corporation on kerännyt 600 miljoonaa rupiaa rupiamääräisellä pysyvällä velkaemissiolla, ja rahat siirretään ryhmän yksikköön SMFG India Credit Co.

Ulkoisen kaupallisen lainausreitin kautta kerätty määrä auttaisi vahvistamaan SMFG India Credit Co:n, joka tunnettiin aiemmin nimellä Fullerton India Credit, ensimmäisen tason pääomapohjaa keskiviikon lausunnon mukaan.

SMFG Intian talousjohtaja Pankaj Malik sanoi, että pääoman lisäyksen myötä yhtiön vakavaraisuussuhde parani 160 bps. Koska nämä joukkovelkakirjat ovat ikuisia, liikkeeseenlasku vahvistaa myös omaisuusvastuuprofiilia.

Vaikka pysyvällä velkakirjalla tarkoitetaan lainaa, jolla ei ole eräpäivää, käytännössä pysyvän velan juoksuaika on 100 vuotta tai hieman vähemmän. Ainoa muu lainausalueen liikkeeseenlaskija, joka on laskenut liikkeeseen pysyvän velan maassa, on State Bank of India ja muiden yritysten joukossa vain Reliance Industries.

Sumitomo Mitsui Financial Group omistaa 74,9 prosenttia SMFG India Creditistä, joka aloitti toimintansa vuonna 2007 ja toimii nyt koko Intiassa.

Samankaltaiset artikkelit