Kedaara Capital tukee Care Sairausvakuutusta – Toimialauutisia

Kedaara Capital, Kedaara Capital Care Health Insurance, Care Health Insurance, industry news

Kedaara Capital Advisors on ajanut painonsa Religare Enterprisesin (REL) tytäryhtiön Care Health Insurancen johdon ja hallituksen taakse. Sen puheenjohtajana toimii Rashmi Saluja. PE-yritys on yksi suurimmista Care Health Insurancen, entisen Religare Health Insurance Co:n, sijoittajista.

Tämä on seurausta samankaltaisesta REL:n hallituksen ja johdon viime viikolla tekemästä liikkeestä, kun Burmanin perheen ja yhtiön johtokunnan välinen yrityskiista muuttui hämäräksi.

”Kedaara on ylpeä Hoitosairausvakuutuksen osakkeenomistaja. Luokkansa parhaan johtoryhmän ja vahvan hallituksen ohjaamana yrityksellä on aina ollut korkeimmat hallinnon, vaatimustenmukaisuuden ja toiminnan erinomaisuuden standardit. Odotamme innolla, että voimme jatkaa sen tukemista sen vahvistuessa”, Kedaara Capitalin perustaja ja toimitusjohtaja Sunish Sharma sanoi sähköpostivastauksessaan FE:lle.

Kesäkuussa 2020 PE-yritys oli sijoittanut 567,31 miljardia rupiaa – mukaan lukien peruspääoman lisäys ja 6,39 prosentin osuuden ostaminen – Kedaara Capital Fund II:n kautta Religare Health Insuranceen. Kauppaan sisältyi 300 miljoonaa rupiaa ensisijaista pääomaa – 100 miljoonaa rupiaa uutta pääomaa ja aikaisempi 200 miljoonan rupiaa – jonka Kedaara Capital sijoitti suoraan sairausvakuutusyhtiöön.

Aiemmin valtuutettu neuvonantajayritys Ingovern Research Services oli nostanut punaisia ​​​​lippuja REL:n ja hoitosairausvakuutuksen puheenjohtajalle Rashmi Salujalle myönnettyjä työntekijöiden osakeoptioita (ESOP) vastaan, ja se kutsui niitä ”liiallisiksi palkkioiksi”. Se oli myös syyttänyt REL:ää sääntelyrikkomuksista, salassapitovelvollisuuksista ja osakkeenomistajien pitämisestä hämärässä ja pyytänyt sääntelyviranomaisilta yksityiskohtaisia ​​tutkimuksia.

Salujalle tammikuussa 2022 annetut 2,27 miljoonan yli 250 miljoonan rupian arvoiset CARE:n ESOP-ohjelmat olivat vastoin IRDAI-määräyksiä, joiden mukaan optio-oikeuksia myönnetään vain toimitusjohtajalle, kokopäiväisille johtajille ja toimitusjohtajalle.

Johto ja hallitus kuitenkin kiistivät kaikki väitteet ja lisäsivät, että kaikki määrärahat myönnettiin lakien mukaisesti.

Myöhemmin 20. marraskuuta REL:n hallitus ja johto olivat tukeneet Salujaa ja kumonneet kaikki häntä vastaan ​​esitetyt syytökset, myös sisäpiirikaupoista. He sanoivat myös, että syytökset kohdistuivat REL:n koko johtoon ja hallitukseen, joka oli sitoutunut tekemään yrityksestä ”velattoman” seuraavan viiden vuoden aikana.

Samankaltaiset artikkelit