Vanguard torjuu Bitcoin ETF:n, Schwab sukeltaa suoraan sisään, kun taas Merrill arvioi – Digital Transformation News

After years of industry speculation, nearly a dozen Bitcoin ETFs won approval from US regulators

Mitä tulee Bitcoin-pörssissä noteerattuihin rahastoihin, monet sijoittajat huomaavat, että hyväksytty ei tarkoita saatavilla. Tiedottajan mukaan Vanguard Group Inc:n välitysosasto ei tarjoa kauppaa ETF:illä, jotka sijoittavat suoraan Bitcoiniin. Bank of America Corp.:n Merrill Edge arvioi edelleen, tarjotaanko palvelua, asian tunteva henkilö sanoi ja pyysi olla tunnistamatta häntä keskustelemassa yksityisestä asiasta. UBS Group AG tarjoaa useita Bitcoin ETF:iä joillekin varainhoitoasiakkailleen, joilla on välitystilejä ja jotka lähestyvät sitä ei-toivottuna, toinen tuttu henkilö sanoi.

Vuosia kestäneen alan spekuloinnin jälkeen lähes tusina Bitcoin-ETF:ää sai USA:n sääntelijöiden hyväksynnän keskiviikkona – merkittävä päätös sai aikaan ajoneuvojen kysynnän nousun. Mutta jopa sääntelijöiden siunauksella, on yritysten päätettävissä, tarjoavatko ne kaupankäyntiä Bitcoiniin linkitetyillä tuotteilla, ja jotkut saattavat olla haluttomia hyppäämään epävakaaseen omaisuusluokkaan. ”Vaikka arvioimme jatkuvasti välitystarjouksemme ja arvioimme uusia tuotteita markkinoille, spot Bitcoin ETF:t eivät ole ostettavissa Vanguard-alustalla. Meillä ei myöskään ole suunnitelmia tarjota Vanguard Bitcoin ETF:iä tai muita kryptoon liittyviä tuotteita”, Vanguardin tiedottaja sanoi sähköpostissa. Merrillin ja UBS:n edustajat kieltäytyivät kommentoimasta.

Silti jotkut yritykset ovat sukeltamassa. Charles Schwab Corp. tarjoaa tiedottajan mukaan kaupankäyntiä Bitcoin ETF:illä eri pörsseissä. Robinhood Markets Inc. on alkanut tarjota hyväksyttyjä spot Bitcoin ETF:iä verkkosivuillaan julkaistun viestin mukaan. ”Siellä on validointivaihe varsinaiseen taustalla olevaan instrumenttiin, kaikkeen sääntelyyn ja kaikkeen ETF:ksi muodostumiseen liittyvään kurinalaisuuteen”, James Kostulias, Schwabin kaupankäyntipalveluiden johtaja, sanoi haastattelussa. Vanguardin puolelta se kestää. ”Näkemyksemme on, että nämä tuotteet eivät vastaa tarjontaamme, joka keskittyy omaisuusluokkiin, kuten osakkeisiin, joukkovelkakirjoihin ja käteiseen, jotka Vanguardin mielestä ovat tasapainoisen ja pitkän aikavälin sijoitussalkun rakennuspalikoita”, tiedottaja sanoi.

Samankaltaiset artikkelit