TradeBulls Securities suosittelee ostamaan kullan laskulla 71 200 Rs:n stop lossilla. – CaFE Invest News

Key Levels To watch on Gold

Sekä kultaa että hopeaa nousi hieman eilen sen jälkeen, kun heikot yksityiset työmarkkinatiedot lisäsivät sijoittajien optimismia Federal Reserven mahdollisista interventioista korkojen alentamiseen myöhemmin tänä vuonna.

Nämä tiedot osoittavat jatkuvasta heikkoudesta työmarkkinoilla, mikä saattaa antaa Federal Reserveille tarvittavan sysäyksen korkojen mukauttamiseen. Sijoittajien luottamus on kasvanut tietojen seurauksena CME FedWatch -työkalun mukaan.

Yli 65 % sijoittajista odottaa nyt, että Fed laskee viitekorkoa syyskuun kokouksessaan, kun se viikko sitten oli alle 50 %. Raakaöljyn hinnan nousu tänään ja lasku Yhdysvalloissa

Treasury-tuotot tällä viikolla ovat nousevia ulkopuolisia markkinatekijöitä tukemassa jalometallimarkkinoita viikon puolivälissä. Työministeriön toukokuun työllisyystilanneraporttia odotetaan perjantaina, ja markkinat, erityisesti metallikauppiaat, odottavat Yhdysvaltain viikon datapistettä.

Toisin kuin huhtikuun raportissa, joka osoitti 175 000 työpaikan lisäyksen, tärkeän maatalouden ulkopuolisen palkkalistan tilaston nähdään kasvavan 178 000:lla. Sijoittajat ja kauppiaat odottavat myös torstain Euroopan keskuspankin (EKP) kokousta.

EKP:n odotetaan pääsevän keskuspankkipaketin edellä ja laskevan pääkorkoaan 25 peruspisteellä. Jos näin tapahtuu, EURO liukuu, mikä nostaa USD:tä ja näemme kullan ja hopean laskun.

Elokuun kultahänneillä on yleinen lähiajan tekninen etu. Päivittäiseen pylväskaavioon on kuitenkin muodostunut laskeva kaksinkertainen käänteiskuvio, joka viittaa lähiajan markkinahuippuun. Bullsin seuraava hintojen nousutavoite on tuottaa lähes kiinteän vastuksen yläpuolella sopimuskorkeimmillaan 2 477 dollarilla.

Bearin seuraava lähiajan hintoja laskeva tavoite on ajaa futuurihinnat alle vankan teknisen tuen toukokuun alimmillaan 2 300 dollarilla. MCX:ssä kullan avaintuki on 70 000, kun avaimen vastus on 74 000.

Momenttioskillaattori RSI_14 on nousujohteinen, sillä se käy 58:ssa, kun taas hintaliikkeet ovat myös 5 ja 21 päivän EMA:n yläpuolella. Kaikki 72 000:n pudotukset ovat ostomahdollisuus 71 200:n stoplossilla. Laskevaa trendiä odotetaan vain, jos kulta ylittää 2 300 ja 70 000 dollarin tasot.

Samankaltaiset artikkelit