Suosituimmat maailmanlaajuiset vihjeet ennen markkinoiden avaamista 29. elokuuta

Global cues positive, GIFT Nifty indicate a green start

Aasian markkinat ovat avautuneet positiivisesti sen jälkeen, kun USA:n markkinat päättyivät vihreään ja The GIFT Nifty viittaa Intian indeksien tasaiseen avautumiseen.

Yhdysvaltain markkinat aloittivat viimeisen kaupankäyntiviikon positiivisesti. Dow Jones Industrial Average nousi 213,08 pisteeseen eli 0,62 prosenttiin ja päätyi 34 559,98:aan. S&P 500 nousi 0,63 %:ssa 4 433,31:ssä ja Nasdaq Composite 0,84 % päättäen istunnon 13 705,13:een. Kaikki kolme indeksiä ovat menettäneet merkittävää jalansijaa elokuussa toistaiseksi.

Ralli oli kaiken kaikkiaan laaja, mutta teknologia oli näkyvästi USA:n kaupan kärjessä Metan, Applen ja Nvidian kanssa. #m oli toinen merkittävä laskuri.

Kaikki silmät ovat kuitenkin edelleen dataa tällä viikolla. Sijoittajat tulevat tarkkailemaan henkilökohtaisen kulutusmenoindeksin lukemaa. Sen odotetaan ilmestyvän torstaina, ja sen jälkeen tuoreet ei-maatalouden palkkatiedot perjantaiaamuna.

Myös Yhdysvaltain valtiovarainministeriön tuotot laskivat, kun sijoittajat keskittyivät edelleen Jerome Powellin huomautuksiin, jotka osoittivat mahdollisuutta nostaa korkoa inflaation hillitsemiseksi.

Prashanth Tapse, Senior VP (tutkimus), Mehta Equities uskoo, että ”markkinat voivat näyttää vaihtelevan trendin alkutiistain kaupoissa Gift Nifty -indeksin heilahtelun keskellä, vaikka Yhdysvaltain indeksit nousivat jyrkästi yön yli tehdyissä kaupoissa, kun myös muut Aasian mittarit käyvät kauppaa luja maa. Jotta markkinat elpyisivät ja pysyisivät korkeammalla tasolla, rahoituksen välittäjien ostaminen on avaintekijä. FII-leiri kuitenkin myi osakkeita 1393 miljoonalla rupialla eilen kaupassa, mikä viittaa ulkomaisten sijoittajien pessimismiin Yhdysvaltojen korkeampien joukkolainojen tuottojen ja todennäköisen koronnousun keskellä, mikä voisi edelleen hidastaa maailmantalouden kasvua. Osakerintamalla Reliance Industries -paketin osakkeet voivat olla valokeilassa yhtiön eilisen yhtiökokouksen jälkeen. Teknisesti Niftyn nousu on todennäköisesti rajattu vyöhykkeelle 19437-19589, kun taas varovaisuus pysyy muotisanana niin kauan kuin indeksi käy alle vuoden 19589 merkin.

Samankaltaiset artikkelit