Jefferies nostaa Samvardhan Mothersonin tavoitehinnan 135 rupiaan; Lue lisää – Markkinauutiset

Samvardhana Motherson

Välitysyhtiö Jefferies nosti Samvardhana Mothersonin osakkeen tavoitehinnan 135 rupiaan aikaisemmasta 120 rupiasta. Se on pitänyt osakkeen luokituksen ”Osta” ennallaan.

Välitys uskoo yhtiön osakekohtaisen tuloksen nousevan kuluvalla tilikaudella 67 % ja seuraavan kahden vuoden aikana 42 % yhdistetyllä tasolla.

Yhtiön liiketoiminta on alkanut kääntyä, minkä vuoksi välitys odottaa vahvaa kasvua eteenpäin ydinliiketoiminnan paranemisen ja viimeaikaisten yritysostojen, kuten 81 %:n osuuden Yachiyon nelipyöräliiketoiminnasta, johdolla. Tämä hankinta alkaa vaikuttaa yhtiön tuloslaskelmaan ensi tilikaudelta lähtien, välitys sanoi.

Jefferies on nostanut käyttökatearvioita 5-6 % seuraavien kahden vuoden aikana otettuaan huomioon ”korkeammat katteet polymeeri- ja johdinsarjaliiketoiminnassa, mutta myös korkeammat korkokulut”.

Riskirintamalla Sumitomo Wiring Systemsin osakkeiden myynti yhtiössä voi vaikuttaa osakkeeseen. Sumitomo omistaa yhtiöstä 14 %. Myös globaalin autokysynnän jyrkkä hidastuminen ja odotettua pienemmät marginaalit näkyvät liiketoiminnan haittapuolena.

Välitys odottaa vahvaa kasvua eteenpäin toimittajia tukevan toimintaympäristön ja viimeaikaisten yritysostojen kasvavan panoksen johdosta.

Samankaltaiset artikkelit