Goa, vapaa-ajalla – Lifestyle News

JdV property, hyatt hotel, hyatt, hospitality, travel

Hyatt-hotellin JdV:ssä (lyhenne sanoista Joie de Vivre) vieraan on tarkoitus olla susegad – tasapaino rauhan ja tyytyväisyyden ja hetkessä elämisen välillä. Lisää siihen naapuruston yhteydet, paikallinen tunnelma ja ilonveto. Luonnollisesti Goa valittiin kotipaikaksi Ronil Goalle, joka on ensimmäinen JdV by Hyatt -hotelli Intiassa ja Lounais-Aasiassa ja 59. maailmassa, mikä osoitti globaalin vieraanvaraisuuden suuren yrityksen harkittua laajentumista vapaa-ajan markkinoille.

Ronil Hotels and Resortsin toimitusjohtaja Gaurav Khaunte selittää: ”Ronil Resort Goa on vuodesta 1987 lähtien ollut pelin muuttaja. Pandemian jälkeen oli aika viedä perintö eteenpäin uudella avatarilla pysyäksemme käyrän edellä. Hyattin JdV sopi meille ihanteellisesti, sillä sen brändipersoonallisuus – sydämellinen, osallistava ja vapaahenkinen – resonoi täydellisesti visioimme Ronilista.

Hyattin JdV-brändi tarjoaa kokoelman eloisia, itsenäisiä hotelleja, jotka ovat todellisia kaupunkialueiden heijastuksia. Se sopii täydellisesti matkailijoille, jotka nauttivat hetkessä elämisestä ja etsivät vapaamielisiä ja iloisia kokemuksia. Sunjae Sharma, toimitusjohtaja, Intia ja Lounais-Aasia, Hyatt, lisää: ”Goassa on ainutlaatuinen tunnelma ja se houkuttelee matkustajia eri puolilta Intiaa ja maailmaa, aivan kuten JdV by Hyatt -brändin eetos, joten se sopii täydellisesti. Olemme siis innoissamme, että vieraat voivat omaksua Ronil JdV Goa -kokemuksen.

Calangute-Baga Roadilla sijaitseva Ronil Goa sisältää rikkaan perinnön. Pratiti Rajpalin johtajana lomakeskuksessa on 135 tyylikästä huonetta, joissa on kuorien inspiroimat uurretut seinäpaneelit, omat parvekkeet, mukavat vuoteet, tilavat avovaatekaapit, ilmainen minibaari, omat setri-santelipuukylpytuotteet ja paikallisesti suosittuja juomamerkkejä.

Eetos

Ronil Goa takaa milleniaalien ja Z-sukupolven ei tarvitse pitää hauskaa. Niin kauan kuin olet hauskanpitoa rakastava, kiihkeä ja haluat nauttia nykyhetkestä, tämä lomakeskus on sinua varten – olipa kyseessä poikamiesten ystäville, virstanpylvästä juhliville yrityksille tai lomailevalle sukupuoliselle pariskunnalle.

Paikan päällä olevat elämykset on suunniteltu hellimään vapaa-ajan mielentilaa, jolloin asiakkaat voivat elää nykyhetkessä. Lomakeskuksen eri osissa sijaitsevat kaksi uima-allasta – ”Energy” (avoinna klo 2.00 asti) ja ”Tranquil” (klo 22.00 asti) – huokuvat nimensä mukaista tunnelmaa.

Elämä on positiivista, ja musiikilla on tärkeä rooli Ronil Goassa. Paikan päällä toimiva DJ-isäntä Maria ottaa vieraan sisäänkirjautumisen jälkeen ymmärtääkseen heidän mieltymyksensä ja luodakseen henkilökohtaisen soittolistan. Myös lomakeskuksen omalaatuinen musiikkitarjonta varmistaa tämän.

Ruoka on polttoainetta hauskanpidon keskellä ja keittiömestari Karan Kohlin ohjaamana. Ruokailuvaihtoehdot täällä juhlivat kansainvälisiä klassikoita ja paikallisia ruokia sekä väkeviä ja väkeviä juomia vilkkaassa ja tyylikkäässä Ronil Bistrossa. Patrão’s, lomakeskuksen olohuone, jossa on 24/7 baari, tarjoilee pieniä lautasia, Goa-vaikutteisia väkeviä alkoholijuomia ja cocktaileja.

Vapaahenkinen saa uuden merkityksen The Hubissa, jossa on upea uima-allasbaari, cabanoita, upotettuja sänkyjä ja poreallas, jossa vieraat voivat hilpeästi aloittaa ja päättää rentouttavan päivänsä. Puulämmitteinen uuni ja uima-altaan BBQ täydentävät hemmottelun. Sinulla ei ole mitään, mitä kaipaat. Tyytyväisyys on aivan oven takana.

Nauti ”minun ajasta” eloisalla ja mukavalla Soul Station -asemalla ja uppoudu haluamaasi musiikkialueeseen melua vaimentavilla kuulokkeilla. Samaan aikaan ”Hyatt Loves Local” -myymälä, joka tarjoaa lomakohteen vaatteita ja paikallisia matkamuistoja, mahdollistaa vähittäiskaupan terapian.

Olipa kyseessä intiimi juhla, ideointisessio tai jälkijuhla, käytettävissä on runsaasti tapahtumatiloja 5 446 neliöjalalla, ja Ronil Studio tarjoaa esikäyttöisen tilan – Parvi ja puutarha.

Ei koskaan tylsää hetkeä Ronil Goassa, lomakeskuksen omistautunut ”kokemustiimi”, joka koostuu paikallisista sisäpiiriläisistä, kuratoi mittatilaustyönä Goan kokemuksia, mikä on virkistävää vaihtelua kliseisiin.

Ronil Goa täyttää lupauksensa, jolloin asiakkaat voivat juhlia elämää ja elää hetkessä.

Pysäyttämätön, Sharma tiivistää. ”Odotamme innolla, että voimme vahvistaa edelleen erottuvaa brändijalanjälkeämme koko niemimaalla”, hän lisää.

Samankaltaiset artikkelit