Katsottavat osakkeet: Larsen & Toubro, Tech Mahindra, Adani-Total Gas, IOC, Blue Jet Healthcare – Market News

stocks to watch

GIFT Nifty laski tasaisesti 19 129,5:ssä, vain 10,5 pistettä eli 0,05 %, mikä viittaa kotimaisten indeksien NSE Nifty 50:n ja BSE Sensexin haaleaan avaukseen maanantaina. Aiemmin tiistaina NSE Nifty 50 putosi 61,30 pistettä eli 0,32 % ja oli 19 079,60, kun taas BSE Sensex putosi 237,72 pistettä eli 0,37 % 63 874,93 pisteeseen.

”Vaatimaton varovaisuus palasi eilisen pomppimisen jälkeen ennen Yhdysvaltain keskuspankin politiikkakokousta, mikä veti Aasian ja kehittyneitä markkinoita. Fedin odotetaan yleisesti pitävän korot ennallaan, ja kommentit tulevasta kehityksestä ovat ratkaiseva tekijä, joka vaikuttaa tulevaan suuntaan. Pääindeksit havaitsivat marginaalista tappiota erityisesti IT-osakkeiden johtamana, kun taas keskisuuret ja pienet yhtiöt nousivat kotimaisten sijoittajien viimeaikaisen maltillisen arvostuksen ja osto-indeksointistrategian vuoksi kysynnän piristymisen toivossa tulevan juhlakauden aikana”, sanoi tiedotteessa. Vinod Nair, Geojit Financial Servicesin tutkimusjohtaja.

Osakkeet katsottavaksi 1.11.2023

Tekninen Mahindra

Jatkaen saneeraustoimenpiteitä, Tech Mahindra julkisti kahden kokonaan omistaman konsulttiyhtiönsä – Mad*Pow Media Solutions LLC:n (MadPow) ja Born Group Inc:n (Born) – yhdistämissuunnitelman.

Intian viidenneksi suurin IT-palveluyritys sanoi BSE:lle tekemässään hakemuksessa: ”Molempien entiteettien Mad*Pow ja Born liiketoiminta ovat ilmaisia, joten kokonaisuuksien yhdistäminen johtaa liiketoimintojen synergiaan, optimoi toimintakustannukset ja vähentää vaatimustenmukaisuutta. riski.”

Larsen & Toubro

L&T nousi 30. syyskuuta päättyneellä vuosineljänneksellä 44,6 %:lla konsernin nettovoittoon 3 223 miljardiin ₹, mikä ylitti arviot parantuneen toteutuksen sekä projektien ja valmistusportfolion nopeutuneen edistymisen ansiosta. Raportointineljänneksen aikana L&T:n konsernin liikevaihto kasvoi 19,3 % 51 024 ₹:iin edellisvuoden vastaavan ajanjakson 42 763 ₹:sta. L&T:n mukaan yhtiön käyttökate nousi 15,1 % 5 632 miljardiin ₹ vuoden takaisesta.

Adani-Total Gas

Adani Groupin ja ranskalaisen TotalEnergiesin kaupunkikaasuyhteisyritys ilmoitti tiistaina 20 prosentin noususta syyskuun vuosineljänneksen nettovoitossa CNG-myynnin kasvusta, raportoi PTI. Heinä-syyskuun 168 miljoonan ruplan nettotulos oli 20 prosenttia suurempi kuin 139 miljoonan rupian nettotulos viime vuoden vastaavana ajanjaksona, yhtiö sanoi lausunnossaan.

JSW Energia

Prashant Jain, JSW Energyn yhteinen toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja, on eronnut. ”Prashant Jain on ilmaissut aikomuksensa jäädä varhaiseläkkeelle aktiivisesta työelämästä ajaakseen henkilökohtaisia ​​etujaan ja siten eroavansa yhteisen toimitusjohtajan ja toimitusjohtajan tehtävästä sekä yhtiön avainhenkilönä”, yhtiö sanoi pörssissä. vaihtoilmoitus tiistaina.

Amara Raja Energia ja liikkuvuus

Yhtiö teki hypyn toisen vuosineljänneksen tuloksessa, koska sen tuotteiden parantunut kysyntä kompensoi korkeampia kustannuksia. Amaron-akkujen valmistajan konsolidoitu nettotulos verojen jälkeen oli 226 miljoonaa rupiaa, mikä on lähes 13 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten, raportoi Reuters. Yhtiön liikevaihto nousi yli 9 prosenttia 2959 miljoonaan rupiaan, ja sitä kasvatti 6,5 prosentin nousu lyijyakkujen ja niihin liittyvien tuotteiden segmentissä, joka kattaa lähes kaikki sen tulot.

Indian Oil Corporation (IOC)

Valtion omistama Indian Oil Corporation (IOC) ilmoitti tiistaina palautuneensa kannattavuuteen 12 967,32 miljoonan ruplan nettovoitolla syyskuun 30. päivään edeltäneiden kolmen kuukauden aikana, mikä on yli puolet sen kaikkien aikojen parhaasta vuosituloksesta vain yhden neljänneksen aikana, raportoi PTI. Nettotulos johtui jalostus- ja markkinointimarginaalin kasvusta. Heinä-syyskuussa 2022 sille aiheutui 272,35 miljoonan rupian tappiota yhtiön pörssiilmoituksen mukaan.

Blue Jet Healthcare

Yhtiön on määrä tehdä debyyttinsä pörssissä tänään.

Yritysten on määrä raportoida Q2-tulonsa tänään –

Hero MotoCorp

Sun Pharma

Britannia Industries

Tata terästä

REC

Indraprastha kaasu

Ambuja sementit

Godrej Kuluttajatuotteet

Adani Wilmar

JK Tire & Industries

Intian sementit

Samankaltaiset artikkelit