Bitcoin nostaa kryptotunnelmaa saavuttamalla 17 kuukauden huippunsa; SOL hyppää – Digital Transformation News

Tether is a crypto platform

Bitcoin nousi takaisin yli 17 kuukauden huipulle keskellä toiveita, että Federal Reserve selviää koronnostoista ja odotuksista, että pörssirahastoalalla on syntymässä uusi kysynnän lähde.

Suurin digitaalinen token nousi 4 % viimeisen 24 tunnin aikana ja sen kauppa oli 35 840 dollaria Singaporessa torstaina klo 10.53. Jotkut pienemmät kolikot nousivat, mukaan lukien Solana-verkoston SOL-merkki, joka on noussut 142 % 42 dollariin syyskuun puolivälistä lähtien. Bitcoin on yli kaksinkertaistunut tänä vuonna osittain vetojen osalta, joiden mukaan Securities and Exchange Commission saattaa hyväksyä BlackRock Inc:n kaltaisten hakemusten käynnistää ensimmäiset yhdysvaltalaiset ETF:t, jotka sijoittavat suoraan tokeniin.

”Resistance” muodostui lähes 35 000 dollarista, ”mutta ETF:n uutisten ympärillä on tarpeeksi jatkuvaa vauhtia, jotta ne pääsevät kohti 37 000 dollaria”, sanoi Michael Safai, kaupankäyntiyhtiön Dexterity Capital LLC:n kumppani. Samaan aikaan Fedin puheenjohtaja Jerome Powell vihjasi, että Yhdysvaltain keskuspankki saattaa saada päätökseen aggressiivisimman koronnostosyklin neljään vuosikymmeneen. Tämä nosti maailmanlaajuisia markkinoita torstaina osakkeissa, joukkovelkakirjoissa ja hyödykkeissä.

Salausrahastonhoitajan Grayscale Investments LLC:n tutkimusryhmä väitti, että Bitcoin on myös saamassa lisäpotkua, koska jotkut ihmiset pitävät sitä ”digitaalisena kultana”. Tiimi kirjoitti muistiinpanoon, että ”Bitcoinin ydinkäyttötapaus on ei-suvereeni rahajärjestelmä ja digitaalinen vaihtoehto fyysiselle kullalle.” SOL on noussut, kun Solana-projekti yrittää ohittaa linkinsä huonoon maineeseen entiseen kryptomoguliin Sam Bankman-Friediin. Solana kilpailee Ethereumin, krypton tärkeimmän kaupallisen valtatien, kanssa suuremmasta osuudesta digitaalisen omaisuuden toiminnassa. Grayscalen mukaan yksi SOL:n ajuri voisi olla Solanan ”vahva toiminnallinen suorituskyky”: vain yksi verkkokatkos vuonna 2023 verrattuna 14:een viime vuonna.

CoinGeckon tietojen mukaan kryptorahakkeiden kokonaismarkkina-arvo on noussut 1,36 biljoonaan dollariin, mikä on edelleen alle vuoden 2021 3 biljoonan dollarin huipputuloksen. Myös sijoittajien kysyntä ja likviditeetti ovat heikentyneet silloisista tasoista, kun elvytysruiskeet ja erittäin alhaiset lainakustannukset vauhdittivat digitaalisten omaisuuserien hintojen kuplaa. ”Suhteellinen likviditeetin puute on toistaiseksi suurin este vahvalle sisäänvirtaukselle, koska se lisää luisumisen riskiä ja kykyä poistua tarvittaessa”, Noelle Acheson kirjoitti Crypto is Macro Now -uutiskirjeessä. Instituutiosijoittajien kiinnostuksen lisääntymisestä on alkamassa merkkejä, mikä auttaisi selviytymään likviditeettihaastuksesta, hän sanoi.

Samankaltaiset artikkelit