Housing.com sijoittaa Easiloaniin luodakseen Intian suurimman asuntolainaalustan

Housing.com to invest in Easiloan to create India's largest home loan origination platform

Housing.com on päättänyt tehdä strategisen sijoituksen asuntolainamatkan digitalisoimiseen keskittyvään fintech-start-up-yritykseen EASILOAN. Vaikka konkreettista investointisummaa ei julkisteta, tämän kumppanuuden tavoitteena on luoda perusta Housing.comin suunnitelmille luoda Intian suurin digitaalinen asuntolainaalusta.

REA Intian omistama, joka hallitsee myös PropTiger.com- ja Makaan.com-sivustoja, Housing.com on noussut Intian digitaalisten kiinteistömarkkinoiden johtajaksi. REA India on maailmanlaajuisen monialayrityksen REA Group Ltd:n tytäryhtiö.

Pramod Kathurian vuonna 2021 perustama Easiloan on digitaalinen asuntolainamarkkinapaikka, joka tarjoaa räätälöityjä, kokonaisvaltaisia ​​asuntolainaratkaisuja yhteistyössä yli 20 pankin kanssa eri puolilla Intiaa. Alusta käyttää asiakasprofiiliin perustuvaa matchmakingia, jonka avulla käyttäjät voivat verrata, valita ja käsitellä asuntolainoja saumattomasti. Easiloan on strategisesti sijoitettu räjähdysmäiseen asiakashankintaan kumppanuuksien kautta välittäjien, kehittäjien ja muiden digitaalisten kanavien kanssa.

Tämän kumppanuuden tarkoituksena on hyödyntää Housing.comin markkinoiden johtavaa digitaalista läsnäoloa ja samalla laajentaa asuntolainatuotteiden ulottuvuutta sen arvostetun välittäjien ja kehittäjien verkostoon.

”Tämä symbioottinen yhteistyö ei ole vain lisäarvo myyjäasiakkaillemme, vaan se myös lisää käyttäjien sitoutumista alustallamme ja tarjoaa mahdollisuuden parantaa tuloja”, yhtiö sanoi lausunnossaan.

Dhruv Agarwala, Housing.com-, PropTiger.com- ja Makaan.com-konsernin toimitusjohtaja, sanoi: ”Housing.com on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen ja kuluttajille kattavan valikoiman kiinteistöpalveluita, ja tämä kumppanuus Easiloanin kanssa on merkittävä askel. siihen suuntaan. Asuntolainat ovat orgaaninen laajentuminen digitaalisten kiinteistöjen alalla, jonka taustalla on alustallamme kasvattamamme laaja asiakaskunta.

Agarwala lisäsi edelleen: ”Teknologinen kehitys ja Intian hallituksen sitoutuminen digitalisaatioon lainaussektorilla muuttavat perusteellisesti asuntolainojen maisemaa tulevina vuosina, ja olemme sitoutuneet edelläkävijänä tähän vallankumoukseen.”

Arvioiden mukaan asuntoluottojen kokonaiskasvu joulukuusta 2021 joulukuuhun 2022 on 16 % ja nostetut lainat ovat huikeat 108,14 miljardia dollaria vuonna 2022, joten asuntoluottojen odotetaan kasvavan Intiassa merkittävästi tulevina vuosina.

”Olemme iloisia voidessamme tehdä strategista yhteistyötä Housing.comin kanssa”, sanoi Pramod Kathuria, Easiloan.comin perustaja ja toimitusjohtaja. ”Koska Intian fintech-teollisuuden arvon ennustetaan olevan 150 miljardia dollaria vuoteen 2025 mennessä ja kiinteistömarkkinoiden ennustetaan nousevan 1 biljoonaan dollariin vuoteen 2030 mennessä, voimme yhdessä määritellä uusia virstanpylväitä molemmille alueille.”

Aiemmin Easiloan on kerännyt siemenrahoitusta Tomorrow Capitalilta 21. syyskuuta ja osoittanut vahvaa vetovoimaa asiakkaiden hankinnassa, lainanmaksussa ja laajentamisessa Mumbaissa, Punessa ja Bengalurussa.

Tomorrow Capitalin toimitusjohtaja Rohini Prakash sanoi: ”Olemme ylpeitä voidessamme tukea Pramodia hänen matkallaan rakentaa Easiloania, ja uskomme todella, että se muuttaa Intian asuntolainatilan pelin. Easiloan-brändi käyttää teknologian ensisijaista lähestymistapaa tarjotakseen asiakkailleen ylivertaisen asuntolainakokemuksen löytämisestä maksamiseen. Se tarjoaa edelleen vertaansa vailla olevia etuja useille sidosryhmille, mukaan lukien kiinteistökehittäjille ja välittäjille. Olemme iloisia voidessamme toivottaa Housing.comin mukaan Easiloan-alustan skaalaamiseen.

Samankaltaiset artikkelit