”Äärimmäisen tuomittavaa”: AAP rikkoo hiljaisuuden CM Kejriwalin PA:n huonosta käytöksestä Swati Maliwalin kanssa – Intian uutiset

AAP confirms Kejriwal's PA misbehaved with Swati Maliwal

Myönnän, että Delhin pääministeri Arvind Kejriwalin henkilökohtainen avustaja Bibhav Kumar käyttäytyi väärin Aam Aadmi -puolueen kansanedustaja Swati Maliwalin kanssa, puoluejohtaja Sanjay Singh kutsui tiistaina tapausta ”erittäin tuomittavaksi” ja lupasi asianmukaisia ​​toimia.

Toistaiseksi Delhin poliisi ilmoitti saaneensa kaksi PCR-puhelua maanantaina Maliwalilta, joissa väitettiin, että häntä käsitteli Kejriwalin PA. Maliwal, joka vieraili myös Civil Linesin poliisiasemalla, ei ole vielä tehnyt virallista poliisivalitusta tai antanut lausuntoa asiasta.

”Eilen aamulla tapahtui erittäin huolestuttava tapaus. Arvind Kejriwal oli kutsunut Swati Maliwalin tapaamiseen. Hän odotti salissa tapaamaan häntä, kun Bibhav Kumar tuli sisään ja käyttäytyi huonosti hänen kanssaan. Tämän jälkeen rouva Maliwal soitti poliisille ja kertoi heille, mitä tapahtui, Singh sanoi puhuessaan medialle tänään.

”Tämä on tuomittava tapaus. Arvind Kejriwal on ymmärtänyt ja sanonut, että tiukimpiin mahdollisiin toimiin tulisi ryhtyä…”, Singh sanoi toimittajille ja lisäsi, että Swati Maliwal on tehnyt suurta työtä ihmisten ja maan hyväksi ja on yksi puolueen vanhimmista ja korkeimmista johtajista.

”Seisomme hänen kanssaan ja käsittelemme tätä asiaa vakavasti Kejriwalin määräyksen mukaisesti. AAP ei tue tällaista käytöstä.”

Maliwal oli soittanut poliisin valvontahuoneeseen maanantaiaamuna väittäen, että Kumar oli hyökännyt hänen kimppuunsa CM-talossa Kejriwalin ohjeiden mukaan, päivittäinen päiväkirjamerkintä osoittaa. Delhin poliisi sanoi, että hän meni sitten Civil Linesin poliisiasemalle, mutta ei tehnyt virallista valitusta.

Tapaus kiinnitti myös National Commission for Womenin huomion, joka pyysi Delhin poliisipäälliköltä kolmen päivän kuluessa raportin, jossa kerrottiin yksityiskohtaisesti asiassa toteutetut toimet.

AAP:n tunnustus on puolestaan ​​herättänyt kysymyksiä Bharatiya Janata -puolueelta, joka vaatii Sachdevan pidättämistä asiassa. – Eiliseen asti AAP:n johtajat pitivät tapausta (väitetystä hyökkäyksestä Swati Maliwalia vastaan) hiljaa. Miksi he olivat hiljaa? Naisen kanssa käyttäytyy huonosti, häntä pahoinpidellään ja sinä sanot, että otat sen tietoon. Hänen olisi pitänyt olla pidätettynä, Delhi BJP:n presidentti Virendra Sachdeva sanoi.

”He väittävät, että Arvind Kejriwal ei ollut paikalla, kun se tapahtui, mutta olemme varmoja, että tämä tapahtui hänen läsnäollessaan. Miksi tätä sisarta painostettiin olemaan hiljaa? Hänen lausuntonsa perusteella tulee rekisteröidä poliisin FIR ja jokainen syyllinen joutua toimenpiteisiin… Yrität syyttää pientä kalaa. Kuka oli provokaation takana? Mikä oli syynä? Arvind Kejriwalin pitäisi astua eteenpäin ja vastata, Sachdeva lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit