Markkinoilla on merkkejä elpymisestä, kun virtapankkipankit nousevat ja Nifty reunat nousuun – CaFE Invest News

Market outlook

Muodikas PSU Bank -indeksin 4 %:n hyppy perjantaina näyttää käynnistäneen elpymisen laajalla markkinoilla. PSU-pankkiindeksin jyrkkä nousu johtuu pitkään jatkuneesta myynnistä, joka oli alkanut jo ennen Niftyn murtumista. PSU-pankkien osatekijät pankin niftyssä on myös auttanut indeksiä saamaan tarpeeksi nousua, jota voidaan pitää enemmän kuin vain kuolleen kissan pomppimista. Tämä rohkaisee meitä etsimään tällä viikolla 43 000–43 360 Bankin nifty-indeksistä, ja alaspäin osoittavat merkit ovat hieman alle 42 600.

Sillä välin Nifty rekisteröi käännöksen ylimyytyltä alueelta, jonka se oli löytänyt itselleen torstaina kuuden peräkkäisen päivän pitkittyneen myynnin jälkeen, ja joillekin näytti olevan matkalla pohjattomaan kuoppaan niin kauan kuin se kesti. Sekä jatkuva lasku että perjantain käänne selittyivät 200 DMA:lla, joka pysyi tavoitteena ja siten käänteispisteenä, kun 19 500:n tunkeutuminen laukaisi paniikkimyynnin. Perjantaina myös marraskuun johdannaissarja aktivoitui, mikä myös auttoi nousua, joka on nyt saavuttanut noin 23 % pudotusta. Tämäkin jäljitys voi ulottua jopa 19 150:een, kun taas vauhti voi jopa nostaa palautumisliikkeen 19 420:een, josta karhut voivat kohtaa uusia haasteita tulevina päivinä. Vaihtoehtoisesti kyvyttömyys pitää yli 19 050 tai suora vetäytyminen alle 18 900 varmistaisi myös, että 200 DMA 18 600:ssa testataan. Saman rikkominen toisi kuvaan pahimmat skenaariot, joiden todennäköinen tavoite olisi 17 000, mutta tämä on tällä hetkellä vähiten suosiossa.

Sensex näyttää olevan samalla tavalla kuin Nifty, joka on pomppinut 200DMA:n läheisyydestä. Voisimme etsiä 64 800:aa tulevalla viikolla, kun ajaessamme perjantain palautusta, palautusta alle 62 800:n, 200 DMA voisi ilmoittaa karhujen saavan takaisin hallintaansa, varsinkin kun useimmat oskillaattorit eivät ole vielä vahvistaneet nousevaa käännettä.

USDINR on sillä välin matkalla jo kymmenesyrityksensä ylittää 83,4:n raja. Pettymysttävän tiukka kaupankäyntialue ja laimeat liikkeet olivat lannistaneet nousuyrityksiä, ja valuuttapari oli ajautunut alas aiemmin etsiessään parempaa aloitusalustaa uusille nousuille. Tämän se löysi luisuttuaan kohti 83-merkkiä. Sen noususuhdanteella on nyt haasteita 83,3-83,4 pisteistä, ennen kuin se voi lähteä liikkeelle 84,7-85.

Samankaltaiset artikkelit