Katsottavat osakkeet: One 97 Communication, Infosys, Paras Defence, UltraTech Cement, Havells India, Adani Ports, Adani Enterprises – Markkinauutiset

Top stocks to watch for the day

GIFT Nifty ilmoitti, että Intian osakeindeksit BSE Sensex ja NSE Nifty 50 voivat avautua torstaina, eli kun vuoden 2024 välibudjetti julkistetaan. Tässä on katsaus kaupankäynnin tärkeimpiin osakkeisiin.

Osakkeet painopisteessä: GIFT Nifty nousi vain 2 pistettä eli 0,01 % 21 789:ään, mikä osoittaa, että kotimaiset indeksit NSE Nifty 50 ja BSE Sensex avautuivat torstaina. Aiemmin keskiviikkona NSE Nifty 50 nousi 203,60 pistettä eli 0,95 % ja asettui 21 725,70:een, kun taas BSE Sensex nousi 612,21 pistettä eli 0,86 % 71 752,11 pisteeseen.

”Nifty on muodostanut lävistysviivakuvion päiväkaavioon edellisen kaupankäyntiistunnon tumman pilven jälkeen. Tämä peräkkäinen täydellinen kääntymiskuvio osoittaa erittäin epävakaa markkinatunnelmaa. Trendi saattaa jatkua epävakaana torstaina, varsinkin kun välibudjetti toimitetaan. Tuki alapäässä on 21500:ssa, kun taas ratkaiseva siirtyminen 21750:n yläpuolelle saattaa laukaista rallin kohti 22100:aa ja sen yli”, sanoi Rupak De, LKP Securitiesin vanhempi tekninen analyytikko.

Osakkeet katsottavaksi 1.2.2024

Paytm

Reserve Bank of India on asettanut lisärajoituksia Paytm Payments Bankille 1. maaliskuuta alkaen. Ylimääräiset talletukset tai luottotapahtumat eivät ole sallittuja asiakastileille helmikuun 29. päivän jälkeen. Pankki rajoittuu tarjoamaan vain nostopalveluita tai hyödyntämään olemassa olevia saldoja.

UltraTech Sementti

Moody’s Investors Service Inc. on vahvistanut UltraTech Cementin ’Baa3’ liikkeeseenlaskijaluokituksen ja ’Baa3’ senior vakuudettoman luokituksen. Päätös perustuu yhtiön vahvaan taseeseen ja olennaisen vahvoihin luottomittareihin.

Infosys

IT-suuryritys Infosys on solminut seitsemän vuoden strategisen yhteistyön Musgraven kanssa tämän IT-toimintojen automatisoimiseksi. Kumppanuus hyödyntää Infosysin alan johtavaa tekoäly- ja pilvitarjontaa.

Paras puolustus ja avaruusteknologiat

Paras Defense and Space Technologies on saanut puolustusministeriön sopimuksen optisista periskoopeista.

Syvä nitriitti

Deepak Nitriten yksikkö, Deepak Chem Tech, on allekirjoittanut Gujaratin hallituksen kanssa 9 000 miljoonan ruplan arvoisen yhteisymmärryspöytäkirjan (MoU).

Havells Intia

Havells India on esitellyt ensimmäisen ”Made in India” -lämpöpumppuvedenlämmittimen, joka on tarkoitettu kotikäyttöön.

Kaynes Technologies

Nanoteknologiayritys Digi Lens on ilmoittanut kumppanuudesta Kaynes Technologiesin kanssa aaltoputkien valmistuksen skaalaaminen.

Gujaratin kaasu

Gujarat Gas on allekirjoittanut yhteisymmärryspöytäkirjan (MoU) HPCL:n kanssa nestemäisiin polttoaineisiin ja paineistettuun maakaasuun liittyvien laitosten kehittämisestä.

HG Infra Engineering

HG Infra Engineering on julistettu L-1 tarjoajaksi Rs 440 crore South Central Railway -hankkeessa.

Triveni Engineering

Triveni Engineering aikoo ostaa 26 prosentin osuuden Sir Shadi Lal Enterprisesista avoimella tarjouksella hintaan 262,1 rupiaa osakkeelta.

Lux Industries

Lux Industries on saattanut menestyksekkäästi päätökseen projektinsa perustamalla tuotanto- ja varastolaitoksen Jagadishpuriin, Länsi-Bengaliin, Kolkataan, ja aloittanut kaupallisen toiminnan.

Tärkeimmät tulot tänään

Aavas Financiers, Abbott India, Aditya Birla Capital, Adani Enterprises, Adani Ports and Special Economic Zone, Aether Industries, Aptus Value Housing Finance India, Avalon Technologies, Bata India, Bayer Cropscience, Castrol India, City Union Bank, Deepak Fertilizers & Petrochemicals Corporation , Five-Star Business Finance, GMM PFaudler, Godrej Agrovet, Gokaldas Exports, Goodluck India, Greenply

Samankaltaiset artikkelit