SBI kerää 10 000 crn infra-lainamyynnillä

money

State Bank of India (SBI) ilmoitti perjantaina, että se on kerännyt 10 000 miljoonaa rupiaa infrastruktuurivelkakirjalainalla.

Maan suurin lainanantaja maksaa joukkovelkakirjalainoista tiedotteen mukaan 7,49 prosentin kuponkikorkoa.

Tämä on SBI:n neljäs infra-lainan liikkeeseenlasku, ja kerätyt varat käytetään edelleen lainaamiseen infrastruktuuriprojekteihin ja kohtuuhintaisiin asuntoihin, se sanoi.

SBI oli käynnistänyt liikkeeseenlaskun tavoitteenaan nostaa 4 000 miljoonaa rupiaa, ja sama ylimerkittiin yli viisinkertaisesti, se sanoi ja lisäsi, että 134 tarjousta 21 045 miljardin arvosta saatiin.

Sijoittajat olivat eläkerahastojen, eläkerahastojen, vakuutusyhtiöiden, sijoitusrahastojen ja yritysten välillä, lausunnossa kerrottiin.

Kuponki on 0,12 prosenttia yli vastaavan FBIL G-Sec par -käyrän ja hieman parempi kuin se 0,13 prosenttia, joka sen piti luvata viimeisessä infra-lainan liikkeeseenlaskussa elokuussa 2023, se lisäsi.

Se oli kerännyt reitiltä 10 000 miljoonaa rupiaa elokuussa, ja nykyisellä liikkeeseenlaskulla pankin liikkeeseen laskemien pitkäaikaisten joukkovelkakirjojen kokonaismäärä on 39 718 miljoonaa rupiaa.

Samankaltaiset artikkelit