SBI Life Insurance julkaisee ensimmäisen LifeVerse Studionsa

UK universities, World rankings, best courses, Indian students, study UK

Virallisen tiedotteen mukaan SBI Life Insurance julkaisi ensimmäisen ”LifeVerse Studionsa” Metaversessa saadakseen yhteyden seuraavan sukupolven Internetin käyttäjiin. Muuton taustalla olevan tavoitteen odotetaan yhdistävän, voimaannuttavan ja sitoutuvan uuden aikakauden kuluttajiin sekä muokkaavan brändivuorovaikutusta.

Oletetaan, että sekä työntekijöiden että kuluttajien vaikutusmahdollisuuksien lisäämiseksi yritys pyrkii tuomaan läsnäolonsa metaverselle vaiheittain, jolloin SBI Lifen ”LifeVerse Studio” on ensimmäinen vaihe.

Julkaisun mukaan SBI Lifen ”LifeVerse Studio” on suunniteltu käyttäjille, jotta he voivat luoda avatarinsa saadakseen yhteyden monenlaisiin yleisöihin. Käyttäjät voivat valita laajasta valikoimasta mielenkiintoisia avatareja ja esitellä luovaa itseään alustalla avatariensa kautta. Lisäksi Avatarit voivat olla vuorovaikutuksessa reaaliajassa.

Lisäksi ”SBI Lifen ”LifeVerse Studion” kautta omaksumme uuden alustan ja annamme asiakkaillemme yhteyden, tutkia ja inspiroitua todella mukaansatempaavalla tavalla. Pyrimme myös ylittämään perinteiset rajat, laajentamaan kattavuuttamme ja vaikuttamaan kuluttajien taloudelliseen hyvinvointiin”, SBI Henkivakuutuksen yritysviestinnästä ja vastuullisuudesta vastaava tuotemerkkipäällikkö Ravindra Sharma totesi julkaisun näkemysten mukaan.

Samankaltaiset artikkelit