Punjab & Sind Bank aikoo kerätä 250 rupiaa QIP:n kautta kolmannella vuosineljänneksellä

Punjab and Sind bank

Valtion omistama Punjab & Sind Bank aikoo kerätä 250 miljoonaa rupiaa myymällä osakkeita institutionaalisille sijoittajille kuluvan verotuksen kolmannella neljänneksellä. ”Pankki on saanut hyväksynnät 250 miljoonan rupian pääoman hankinnasta Qualified Institutional Placementin (QIP) kautta seuraavalla vuosineljänneksellä”, Punjab & Sind Bankin toimitusjohtaja Swarup Kumar Saha kertoi PTI:lle. Hän sanoi, että se auttaa saavuttamaan kaksoistavoitteen eli pääoman hankinnan ja valtion omistusosuuden laimentamisen.

Intian hallitus omistaa 98,25 prosentin osuuden vuonna 2010 pörssiin listatusta pankista. Hän sanoi, että hallituksen nyökkäys on myös paikallaan pääoman hankinnan suhteen. Pankki oli tämän vuoden toukokuussa kirjallisesti hakenut keskukselle hyväksyntää pääoman hankinnalle.

Osana strategiaansa kosketuspisteiden ja brändin näkyvyyden lisäämiseksi Saha sanoi, että pankki tavoittelee 2 000 konttoria ja yhtä monta pankkiautomaattia maahan seuraavan kolmen vuoden aikana. Sivukonttoreiden lisääminen auttaisi mobilisoimaan edullisia talletuksia ja lisää myös levinneisyyttä lainatuotteista, hän sanoi.

”Yritämme rakentaa toiminnan tehokkuutta enemmän, jotta voin pienentää kulujani ja kasvattaa palkkiotuottoani. Olemme siirtymässä hyvin rajuille alueille, kuten pankkiautomaattiverkoston kasvattamiseen, digitaalisen pankkikokemuksen parantamiseen”, Saha sanoi. Hän sanoi, että pankkiautomaattiverkko voi itsessään olla voittokeskus, koska ulkopuolinen asiakas maksaa noin 17 rupiaa tapahtumaa kohti pankkiautomaatin käytöstä. Pankki on parhaillaan päivittämässä ydinpankkiratkaisuaan (CBS), joka auttaisi digitaalista matkaa paljon paremmin ja toisi myös tehokkuutta, hän sanoi.

Samankaltaiset artikkelit