Aeroflex Industries IPO avautuu tänään, GMP hyppää 63 %; pitäisikö tilata?

ipo

Aeroflex Industriesin 351 miljoonan rupian listautumisanti avattiin merkinnöille tänään 22. elokuuta. Julkinen tarjous sisältää uuden osakeannin arvoltaan 162 biljoonaa ja OFS-komponentin, jossa promoottorit ja osakkeenomistajat luovuttavat osakkeita yhteensä 189 rupian arvosta. Yritys on asettanut listautumisannin hintarajaksi 102-108 rupiaa osakkeelta. Aeroflex Industriesin osakkeiden harmaiden markkinoiden ylikurssi nousi tiistaina 63 prosenttia, mikä ylitti 68 rupiaa listautumishinnan ylärajasta, mikä tarkoittaa 176 rupiaa osakkeelta.

Ennen liikkeeseenlaskun avaamista Aeroflex Industries keräsi 103,68 miljoonaa rupiaa eri ankkurisijoittajilta 21. elokuuta. Listautumisannin merkintäaika päättyy 24. elokuuta. Osuuksien luovutuspäiväksi on arvioitu 29. elokuuta, minkä jälkeen osakeannin odotetaan listautuvan pörssiin 1. syyskuuta. Emissio merkittiin täyteen tiistaina klo 10.54, ja yksityissijoittajat ja muut kuin yhteisösijoittajat tarjosivat kukin osuudestaan ​​1,46 kertaa ja 1,31 kertaa.

Aeroflex Industries, SAT Industriesin tytäryhtiö, valmistaa ja toimittaa ympäristöystävällisiä metallisia joustavia virtausratkaisuja, kuten useita erilaisia ​​letkuja, putkia ja letkukokoonpanoja. Yrityksen asiakaskuntaan kuuluu jälleenmyyjiä, valmistajia, huoltokorjaus- ja käyttöyhtiöitä (MRO), laitevalmistajia (OEM) sekä monilla eri toimialoilla toimivia yrityksiä. Lisäksi yritys on hiljattain panostanut pronssista valmistettujen tuotteiden valmistukseen. Yhtiön tuotteet korvaavat kumista ja polymeereistä valmistettuja virtausratkaisuja. Ruostumattomasta teräsaallotuksesta valmistetut joustavat virtausratkaisut ovat tulossa suosituiksi ratkaisuksi niiden etujen vuoksi. Yhtiö kirjasi tuotevalikoimaansa yli 1 700 tuotekohtaista SKU:ta (Stock Keeping Units).

Pitäisikö sinun hakea Aeroflex Industries IPO:ta?

Swastika Investmart: Tilaa

”Aeroflex Industries Limited on vakiintunut yritys, jolla on vahva taloudellinen kasvu ja sillä on monopoli liiketoiminnassaan, koska markkinoille tulon ja poistumisen esteet ovat korkeat. Yhtiöllä ei tällä hetkellä ole pörssiyhtiöitä. Sillä on vientisuuntautunut liiketoimintamalli ja se tulee noin 80 % liikevaihdostaan ​​pelkästään viennistä, mutta se altistaa sen kansainväliseen toimintaan liittyville riskeille. Yhtiöllä ei ole pitkäaikaisia ​​sopimuksia toimittajansa tai asiakkaansa kanssa, mikä on toinen tähän liiketoimintaan liittyvä huolenaihe.

Näistä huolenaiheista huolimatta Aeroflexin tulevaisuuden strategiat näyttävät lupaavilta. Yhtiö suunnittelee laajentavansa globaalia ja kotimaista liiketoimintaansa ja investoi uusiin teknologioihin parantaakseen tuotteitaan. Uskomme, että näillä strategioilla on potentiaalia edistää yhtiön pitkän aikavälin kasvua ja kannattavuutta. Kaiken kaikkiaan uskomme, että Aeroflex Industries Limited IPO on hyvä sijoitusmahdollisuus. Suosittelemme TILAA tätä IPO:ta.”

Reliance Securities: Merkitse

”FY23:n rahoitustiedoissa listautumisannin arvo on 42x P/E, 26,6xEV/EBITDA ja 5,3x EV/Sales. Yhtiö todennäköisesti hyötyy kasvunäkymistä perinteisillä teollisuussegmenteillä, kuten valmistus-, auto-, öljy- ja kaasuteollisuudessa, sekä nousevilla aloilla, kuten aurinkoenergian, litiumioniakkujen hallinnassa ja robotiikassa. Lisäksi vahva kokemus uusien tuotteiden kaupallistamisesta ja laajentamisesta sekä T&K-valmiuksista antaa yritykselle hyvät mahdollisuudet vastata erilaisten loppukäyttäjien teollisuudenalojen vaatimuksiin. Ottaen huomioon monipuolisen tuotevalikoiman, vahvan taloudellisen tilanteen, globaalin jalanjäljen sekä keskittymisen kapasiteetin, tuotteiden ja T&K-valmiuksien laajentamiseen, suosittelemme TILAAMISTA numeroon.

Samankaltaiset artikkelit