Katsottavat osakkeet: PNB, RBL Bank, IDFC First Bank, Tata Coffee, DB Realty, Lemon Tree Hotels, Innova Captab – Market News

stocks in focus, stocks to watch, stocks in news, ITC

GIFT Nifty ilmoitti, että Intian osakeindeksit BSE Sensex ja NSE Nifty 50 voivat avautua heikosti perjantaina. Tässä on katsaus kaupankäynnin tärkeimpiin osakkeisiin.

Osakkeet painopisteessä: GIFT Nifty laski hieman 5,50 pistettä eli 0,03 % 21 957,50:een, mikä osoittaa, että kotimaiset indeksit NSE Nifty 50 ja BSE Sensex avautuvat heikosti perjantaina. Aiemmin torstaina NSE Nifty 50 nousi 123,95 pistettä eli 0,57 prosenttia ja asettui 21 778,70:aan, kun taas BSE Sensex päätyi 371,95 pisteen eli 0,52 prosentin nousuun 72 410,38:aan.

”Nifty pysyi vakaasti nousualueella indeksin noustessa uuteen kaikkien aikojen ennätykseen. Vahva kirjoitusasetelma 21700:n lakossa vahvisti härkää ja työnsi indeksin kohti 21800:aa. Lyhyen aikavälin tuki on 21700:ssa, mikä osoittaa jatkuvan nousujohteisuuden. Ratkaiseva siirtyminen 21800:n yläpuolelle saattaa johtaa indeksin kohti 22000:n rajaa”, LKP Securitiesin vanhempi tekninen analyytikko Rupak De sanoi.

Osakkeet katsottavaksi 29.12.2023

Punjabin kansallispankki

Punjab National Bank on saanut luvan 7 500 miljoonan rupian varojen keräämiseen yhdessä tai useammassa erässä tulevan tilikauden aikana.

IndusInd Bank, IDFC First Bank, RBL Bank

Intian keskuspankki (RBI) on myöntänyt ICICI Prudential AMC:lle ja ICICI Prudential Lifelle luvan hankkia yhdessä jopa 9,95 %:n osuuden sekä IndusInd Bankista että IDFC First Bankista.

Federal Bank, Equitas Small Finance Bank

ICICI Prudential Asset Management Company on saanut RBI:ltä viranomaishyväksynnän ostaa jopa 9,95 %:n osuuden Federal Bankista ja Equitas Small Finance Bankista.

Öljyn markkinointiyritykset

Raportit viittaavat siihen, että valtion ylläpitämät öljymarkkinointiyhtiöt (OMC) ilmoittavat todennäköisesti bensiinin ja dieselin hintojen alentamisesta.

ICICI Lombard

ICICI Lombard General Insurance on saanut GST-viranomaiselta 1 728 miljoonan ruplan vaatimuksen ja siihen liittyvän 172 miljoonan Rs:n sakon heinäkuun 2017 ja maaliskuun 2022 väliseltä ajalta. Yhtiö on ilmoittanut aikovansa tehdä valituksen.

Tata Coffee & Tata Consumer

Tata Coffeen, Tata Consumer Productsin ja kokonaan omistaman tytäryhtiön TCPL Beverages and Foodsin välinen järjestely tulee voimaan 1.1.2024 alkaen. Järjestely koskee Tata Coffeen istutusliiketoiminnan jakautumista TCPL Beverages & Foods -yhtiöön ja jäljelle jääneen liiketoiminnan yhdistäminen Tata Consumer Productsin kanssa.

Thermax

Thermax on onnistuneesti saattanut päätökseen vuokraoikeuden siirron MIDC Industrial Area Chinchwadissa Punessa sijaitsevaan vapaaseen tonttiin, jonka pinta-ala on 57 482 neliömetriä, 135,66 miljoonan rupiaa vastaan.

DB Realty

DB Realty on hyväksynyt Capri Global Capitalille 45 miljoonan rupian yritystakauksen Capri Global Capitalin DB Realtyn tytäryhtiölle Esteem Propertiesille myöntämän määräaikaisen lainan yhteydessä.

Aditya Birla muoti ja vähittäiskauppa

Aditya Birla Fashion and Retail on nostanut osuuttaan Finesse International Design -yksikössä 58,7 prosentista 63,5 prosenttiin investoimalla 20 miljoonaa rupiaa.

Majoitus Lemon Tree, valitse omasi runsaasta valikoimastamme

Lemon Tree Hotels on solminut franchising-sopimuksen tulevasta hotellista Mussooriessa, Uttarakhandissa, yrityksen Lemon Tree Hotel -brändin alla.

Aarti huumeet

Aarti Drugs on saanut SEBI:ltä hallinnollisen varoituksen tehtaan sulkemisesta huhtikuussa 2022.

Innova Captab

Innova Captabin osakkeiden on määrä tulla pörssiin emissiohintaan 448 rupiaa kappaleelta. 570 miljoonan rupian listautumisannin kysyntä oli vahvaa, ja se merkitsi 55,26 kertaa kolmantena ja viimeisenä päivänä.

Samankaltaiset artikkelit