Bharat Agri Fert & Realty keskittyy kiinteistöihin, silmät 800 rupiaa 4 vuodessa

Bharat Agri Fert & Realty to focus on real estate, eyes Rs 800 cr revenue in 4 years

Mumbaissa toimiva Bharat Agri Fert & Realty Ltd (BAFRL) neuvottelee johtavan lannoitevalmistajan kanssa nykyisten lannoitetilojensa vuokraamisesta ja aikoo keskittyä kiinteistökehitykseen ja majoitusliiketoimintaan. Neuvottelut useiden alan toimijoiden kanssa ovat pitkällä lannoiteyksikön vuokraamisesta.

Samaan aikaan se on aloittanut neuvottelut eri kehittäjien kanssa Vile Parlen (itä) ja Mumbain Fort-alueen tärkeimpien kiinteistöjen uudelleenkehittämisestä. Se aikoo rakentaa 3&4-BHK ylellisiä asuntoja G+13-kerrokseen Vile Parleen ja muuttaa linnoituksen nykyiset tilat hienostuneiksi kaupallisiksi toimistoiksi, joiden pinta-ala on enintään 35 000 neliömetriä.

BAFRL:n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Yogendra Patel sanoi, että he odottavat noin 700-800 miljoonan rupiaa seuraavan kolmen tai neljän vuoden aikana kiinteistöprojekteistaan. Hän lisäsi: ”Lanoitetehdas toimi pienemmällä kapasiteetin käyttöasteella johtuen raaka-aineen saatavuudesta ja saatavuudesta Single Super Fosphate -tuotteen tuotantoon. Siksi tutkimme erilaisia ​​vaihtoehtoja.”

Yrityksellä on tällä hetkellä kapasiteettia tuottaa 1 32 000 TPY PSSP:tä ja 1 00 000 GSSP:tä ja muita rakeisia lannoitteita, kuten boori- ja sinkaattilannoitteita.

Lisäksi yhtiö laajentaa Anchaviyo Resortsin kapasiteettia 46 huoneesta 125 huoneeseen. Anchaviyo Resorts on suunnattu kohdehääjuhliin ja suuriin yritystapahtumiin. BAFRL omistaa 40 lakh neliöjalkaa (92 hehtaaria) ylijäämämaata, jonne yhtiö suunnittelee viikonloppukotien perustamista. Se myös kehittää samanaikaisesti ylimääräistä ylijäämämaata Wadassa muuntamalla sen ei-maatalousalueeksi kakkoskodin rakentamista varten, jossa on kerhotiloja ja muita tiloja. Se on aloittanut keskustelun viereisen 13 06 800 neliömetrin maa-alueen hankkimisesta promoottorilta, joka, jos se lisätään yhtiön nykyiseen 52 27 200 neliömetrin maapankkiin, voisi laajentaa sen yhteensä 65 34 000 neliömetriin ft.

Tätä lisämaata voitaisiin hyödyntää jatkokehittämiseen, suoriin ostoihin, kuten urheiluseurat, musiikkikonsertit, kulttuurihallit ja jopa helikopterikenttäpalvelut. BAFRL on myös rakentanut Thaneen asuinkompleksin, jossa on kuusi tornia ja keskimäärin 14 kerrosta.

Samankaltaiset artikkelit