M3M Group julkistaa 1 200 kr:n premium-projektin M3M Altitude Golf Course Extension Roadilla, silmät 4 000 kr:n ylälinja

M3M Group unveils Rs 1200-cr M3M Altitude luxury project on Golf Course Extension Road, eyes Rs 4000-cr topline

Luksuskiinteistöjen kehittäjä M3M Group on lanseerannut Golf Course Extension Roadin premium-tuotteen, M3M Altituden. Vaikuttava 4000 miljoonan Rs:n tuottopotentiaali projektin houkuttelevuutta lisää sen läheisyys arvostetuille Trump Towers -torneille ja huolellisesti suunniteltu 9-reikäinen golfkenttä.

Tämä 4 hehtaarin projekti on osa 60 hehtaarin yksinomaista M3M Golf Estate -yhteisöä. Hankkeen suunnittelevat maailmanlaajuisesti tunnetut arkkitehdit Lontoosta, Uptown Hansen Architects (UHA). Hankkeen kehityskustannukset ovat 1200 miljoonaa ruplaa, ja sen myyntipinta-ala on yhteensä 10 000 neliömetriä.

Siellä on 350 asuntoa, joiden hinnat vaihtelevat 10 miljoonasta 30 miljoonaan ruplaan. Hankkeen on määrä valmistua vuoteen 2031 mennessä.

Yhtiön mukaan Golf Course Extension Roadista (GCRE) on tullut maan unelmasijoituskohde. Se on myös vahvistanut asemaansa maan tärkeimpänä asunto- ja vähittäiskaupan kohteena.

”Viime vuosina GCRE on noussut Gurgaonin lopulliseksi kohteeksi luksusasunnoissa, mikä on katalysoinut kysynnän kasvua ja merkittävää, jopa 40 prosentin vuotuista hintojen nousua. Keskimääräiset hinnat nousevat 20 000 psf:iin vuonna 2023 ja ennusteet viittaavat edelleen yli 50 000 psf:n nousuun seuraavan kolmen vuoden aikana, joten kasvuura on huomattava. M3M esittelee uusimman mestariteoksensa ja vahvistaa uraauurtavaa asemaansa luksuskiinteistöalalla”, sanoi Sudeep Bhatt, M3M Intian presidentti.

M3M Altituden maiseman on suunnitellut Oracle Landscape. Huoneistoissa on 4 m² (plus palvelijahuone) ja kattohuoneistot, joiden koko vaihtelee 3780 neliömetristä 8000 neliömetriin.

Hankkeessa on Gurgaonin korkein taivaskerho, jonka pinta-ala on huikea, noin 2 miljoonaa neliömetriä, jossa on kaikki asukkaiden mukavuudet ja joka yhdistetään asuntoihin lasi-ilmasillan kautta, joka on suurin toisiinsa yhdistettynä. lasisilta Gurgaonissa, yhtiö väittää.

Samankaltaiset artikkelit