Entinen Twitter Intia johtaa Harvardin tekoälyn vaikutusohjelmaa – Digital Transformation News

ai, artificial intelligence,

Harvardin yliopiston John F Kennedy School of Government on valinnut Manish Maheshwarin, tekoälyyrittäjän ja Fanory.ai:n perustajan, arvostettuun Mason Fellow -ohjelmaan. Tämä ohjelma pyrkii vastaamaan maailmanlaajuisiin kehityshaasteisiin ja on tunnettu kansainvälisestä vaikutuksestaan.

Maheshwari on Twitter Intian entinen johtaja ja Network18 Digitalin toimitusjohtaja. Harvardissa hän tutkii tekoälyn strategista toteutusta parantaakseen taloudellista vakautta ja luovaa vapautta sisällöntuottajille ja tietotyöntekijöille maailmanlaajuisesti, erityisesti sukupolven tekoälyn aikakaudella.

”Meidän on lähestyttävä tekoälyn kehittämiseen nöyryyttä ja vastuullisuutta ja varmistettava, että se hyödyttää kaikkia yhteiskunnan kerroksia, erityisesti syrjäytyneitä. Näin tehdessämme kunnioitamme teknologisen kehityksen todellista henkeä – emme varjostaa ihmiskuntaa, vaan kohottaaksemme sitä ja varmistaaksemme, että kukaan ei jää jälkeen”, Maheshwari sanoi Fe.

Mason-ohjelma on Harvardin yliopiston vanhin kansainvälinen aloite, ja se perustettiin yli kuusi vuosikymmentä sitten. Sen tavoitteena on tuoda kehitysmaiden johtajia Harvardiin käsittelemään kiireellisiä globaaleja kehityskysymyksiä.

Ohjelmassa on arvostettu alumniverkosto, johon kuuluu vaikutusvaltaisia ​​henkilöitä, kuten YK:n entinen pääsihteeri Ban Ki-Moon, Singaporen juuri nimitetty pääministeri Lawrence Wong sekä entinen pääministeri Lee Hsien Loong ja Nobelin rauhanpalkinnon saajat Kolumbian presidentti Santos ja presidentti Johnson. Liberian sirleaf.

Samankaltaiset artikkelit