SBI-asiakkaita? Maksa enemmän debit-kortin käytöstä 1. huhtikuuta alkaen – Tarkista koko veloitusluettelo

The public lender will also alter the fees associated with issuing and replacing debit cards (Photo: PTI)

Intian valtionpankki (SBI) on tarkistanut eri SBI-pankkikorttiluokkien, mukaan lukien Classic-, Silver-, Global- ja Contactless, vuotuiset ylläpitomaksut, jotka astuvat voimaan 1. huhtikuuta. Virallisilla verkkosivuilla on nykyisten vuosihuoltomaksujen tarkistus ensi kuusta alkaen.

Eri SBI-debit-korttiluokkien, mukaan lukien Yuva-, Gold-, Combo- ja Platinum-debit-korttien, vuotuisia ylläpitomaksuja on korotettu 75 Rs.

SBI-debit-kortin haltijan tarkistetut hinnat ovat seuraavat:

  1. Classic-, Silver-, Global- ja Contactless-luokkien maksut on korotettu 200+ Rs GST:stä 125+ Rs GST:stä
  2. Yuva-, Gold-, Combo Debit Card- ja My Card -luokkien maksut on korotettu 250+ Rs GST:stä 175+ Rs GST:stä
  3. Platinum-debit-kortin maksut on nostettu 250+ GST:stä Rs 325+ GST:ään
  4. Pride Premium Business -pankkikortin maksut on nostettu 425+ Rs GST:stä 350+ GST:stä

Julkinen lainanantaja muuttaa myös pankkikorttien myöntämiseen ja vaihtamiseen liittyviä maksuja. Huhtikuun 1. päivästä alkaen tiettyihin luottokortteihin on tehty useita muutoksia, joihin sisältyy tiettyjen luottokorttien palkkiopisteiden kertymisen estäminen vuokranmaksutapahtumista. Samaan aikaan joidenkin luottokorttien vuokranmaksutapahtumasta kertyneet palkintopisteet loppuvat 15. huhtikuuta.

SBI on ilmoittanut vuosittaisten ylläpitomaksujensa tarkistuksen lisäksi myös muutoksista maksukortin haltijoille muiden palveluiden ohella. Pankkiilmoituksen mukaan SBI-tilinomistajien on nyt maksettava vähintään 300 Rs Platinum-debit-kortin hakemisesta, mutta Classic-, Silver-, Gold- ja Contactless-debit-korttien myöntämisestä ei peritä maksuja.

Lisäksi tilinomistajilta vaaditaan 25 Rs:n maksu GST:n kanssa pankkiautomaattien saldokyselystä kansainvälisten maksujen yhteydessä. Muut tapahtumamaksut sisältävät vähintään 100 Rs ja 3,5 % tapahtuman summasta plus GST ATM-käteisnostotapahtumissa.

Samankaltaiset artikkelit