Piyush Goyal on edelleen optimistinen 2 biljoonan dollarin vientitavoitteen suhteen

Piyush Goyal, Piyush Goyal news, economy news, Indian economy

Unionin kauppa- ja teollisuusministeri Piyush Goyal ilmaisi lauantaina optimismin, että maa saavuttaa kunnianhimoisen 2 biljoonan dollarin vientitavoitteensa vuoteen 2030 mennessä geopoliittisesta vastatuulesta ja inflaatiohuolesta huolimatta.

Puhuessaan Patsan Bhavanin avajaisissa, joissa on Jute Commissionerin toimisto sekä Intian Jute Corporationin ja National Jute Boardin pääkonttori, New Townissa Kolkatassa Goyal tunnusti haastavan maailmanlaajuisen tilanteen.

Kauppaan vaikuttavina tekijöinä hän mainitsi Ukrainan sodan, Israelin konfliktin ja Punaiseen mereen liittyvät asiat.

”Olemme ottaneet käyttöön rajoituksia elintarvikeviljan vähäisen tuotannon torjumiseksi ja kotimaisen inflaation hillitsemiseksi. Kaikista näistä haasteista huolimatta Intian vienti jatkaa kasvuaan ja tavoitteena on saavuttaa 2 biljoonaa dollaria vuoteen 2030 mennessä nykyisestä 770-775 miljardista dollarista”, Goyal sanoi.

Hän korosti juuttiteollisuuden potentiaalia ja totesi, että ”juuttialan panoksella ja keskuksen ja osavaltioiden hallitusten yhteisillä ponnisteluilla voimme saavuttaa uusia korkeuksia”.

Intia vie tällä hetkellä juuttia noin 1 500 biljoonan arvosta.

Goyal, joka omistaa myös tekstiili- ja kuluttaja-asioiden, elintarvike- ja julkisen jakelun salkkuja, kehotti alan toimijoita lisäämään lukua.

Hän pyysi myös juuttialaa esittelemään tuotteita tulevassa Bharat Tex 2024 -tapahtumassa, maailman kaikkien aikojen suurimmassa tekstiilitapahtumassa, joka järjestetään 26.-29. helmikuuta New Delhissä.

Goyal korosti myös keskushallinnon saavutuksia ja vetosi Länsi-Bengalin kansaan heidän tuestaan ​​tulevissa parlamenttivaaleissa.

Samankaltaiset artikkelit