Kajaria Ply & Laminates käynnistää #DeshKiRaunak juhlakauden kampanjan – Brand Wagon News

The campaign ‘Desh Ki Raunak’ encapsulates the essence of India, echoing its core belief, ‘India jaisa strong’

Kajaria Ply & Laminates käynnistää Desh ki Raunak -kampanjan. Kampanjan tavoitteena on vangita intialaisten festivaalien kauneus ja monimuotoisuus. Se esittelee Navratria eri puolilla maata omaksuman monimuotoisen näyttelyn kautta ja lainaamalla faktoja festivaaleista, esimerkiksi tarinan Chokkhu Daanista Länsi-Bengalissa, jossa jumalattaren kolmannen silmän oletetaan piirtävän eräässä taiteilijassa. yksi veto, sekin täydellisessä pimeydessä.

Kampanjan keskiössä on brändin yhteistyö vaikuttajien kanssa eri puolilta maata. Sosiaalisen median vaikuttajat ovat mukana kampanjassa esitelläkseen Navratri-juhlan tapoja Intian eri alueilla. He luovat ja jakavat oman alueensa juhlavideoita, jotka näkyvät Kajaria Ply & Laminatesin sosiaalisen median tileillä.

”Kajaria Ply & Laminatesilla, koska olemme todellinen ja ylpeä intialainen brändi, pidämme monimuotoisuutta ja eroja vahvuutena. Kampanjalla halusimme näyttää intialaisen kulttuurin loistokkuuden ja eroavaisuuksissamme vallitsevan kauneuden. Luova virasto SocioStreet Advertising LLP hallinnoi toteutusta upeasti”, Kajaria Ply & Laminatesin COO Shyam Shekhawat sanoi.

Kampanja ’Desh Ki Raunak’ kiteyttää Intian olemuksen ja toistaa sen ydinajatuksen, ’India jaisa strong’. Kampanjalla tervehditään yhtenäisyyttä monimuotoisuudessa ja ihmisten henkeä, jossa vahvuus kansakuntana heijastelee maan juhlan värikästä kuvakudosta.

ViserrysInstagram, LinkedIn, Facebook

Samankaltaiset artikkelit