”Sen, mikä on hyvää toisille markkinoille, ei tarvitse olla hyvää meille”, sanoo RBI Guv Das kryptosäännöksistä – Digital Transformation News

It’s believed that the interim budget will not lead to inflationary pressures

Reservipankin pääjohtaja Shaktikanta Das sanoi torstaina, että keskuspankki ei jäljittele muita kryptovaluuttamääräysten suhteen ja väitti, että ”sen mikä on hyvä toisille markkinoille, ei tarvitse olla hyväksi meille”. Hänen huomautuksensa taustalla ovat Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean hyväksymät muutokset, jotka mahdollistavat bitcoin-pörssirahastojen luomisen Yhdysvalloissa.

”Sen, mikä on hyvää toisille markkinoille, ei tarvitse olla hyvää meille. Siksi näkemyksemme – sekä Reserve Bankin että henkilökohtaisesti minun – pysyvät samoina”, Das sanoi kryptovaluuttasäännöistä. Hän puhui eräässä tilaisuudessa. Kysymykseen, näkeekö hän tulevan tiliäänestyksen inflaatioksi, hän sanoi nykyisen hallituksen menneisyyden perusteella, että välibudjetti ei johda inflaatiopaineisiin.

Kuvernööri viittasi useisiin tarjontapuolen toimenpiteisiin, joihin hallitus on ryhtynyt hintojen nousun hillitsemiseksi Venäjän ja Ukrainan välisen sodan alkamisen jälkeen.

Samankaltaiset artikkelit