GPT Healthcare IPO avautuu tilaukselle tänään; Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää – Market News

GPT Healthcare IPO opens from toady

GPT Healthcare Ltd, joka tunnetaan ’ILS Hospitals’ -brändin alla toimivista keskikokoisista täyden palvelun sairaaloistaan, avaa listautumisannin (IPO) tilaukselle tänään eli torstaina 22. helmikuuta.

Listautumisantia, jonka hintaluokka on 177–186 ruplaa osaketta kohden ja jonka nimellisarvo on 10 rupiaa, seurataan tarkasti sen tullessa markkinoille. GPT Healthcare IPO:n eräkoko on kiinteä 80 osakeosaketta, ja kerrannaiset ovat saatavilla 80 osakeosakkeella.

Investorgain.com raportoi, että Grey Market Premium (GMP) on nolla, mikä osoittaa, että osakkeiden emissiohinta on 186 rupiaa ilman ylikurssia tai alennusta. Alokaatio ankkurisijoittajille on suunniteltu keskiviikkona 21. helmikuuta.

GPT Healthcaren listautumisannin arvo on 525,14 miljoonaa rupiaa, ja se sisältää uuden 40 miljoonan rupian liikkeeseenlaskun ja 26 082 786 oman osakkeen 10 rupian arvoisen tarjouksen (OFS). BanyanTree Growth Capital II, LLC, sijoittaja myy osakkeenomistaja, pyrkii keräämään jopa 485,14 rupioita OFS:n kautta.

Listautumisannin nettotuotot ohjataan yleisiin yritystavoitteisiin sekä olemassa olevien pankkien ja rahoituslaitosten lainojen takaisinmaksuun kokonaan tai osittain.

Listautumisvaraus sisältää enintään 50 % osakkeista Qualified Institutional Buyers (QIB), vähintään 15 % ei-instituutiosijoittajille (NII) ja vähintään 35 % on varattu yksityissijoittajille.

GPT Healthcare IPO -osakkeiden jakamisen perusteiden odotetaan valmistuvan tiistaina 27. helmikuuta. Palautukset alkavat keskiviikkona 28. helmikuuta, jolloin osakkeet hyvitetään demat-tileille samana päivänä. Listautuminen BSE:lle ja NSE:lle on alustavasti suunniteltu torstaina 29. helmikuuta.

JM Financial Limited on GPT Healthcare IPO:n pääjohtaja, kun taas Link Intime India Private Ltd toimii liikkeeseenlaskijan rekisterinpitäjänä.

Samankaltaiset artikkelit